MAX7219 není úplně člověk dost!

Ach, ano, samozřejmě! Díky za opravu. Objednal jsem si několik commoned odpor sítí s různými hodnotami a bude se snažit na to co nejdříve všechno přišel. Pin-ven 2803s a 2981s umožňuje velmi jednoduše přidat tyto rezistory na prkénko. Budu držet tento aktualizovaný vlákno. To může chvíli trvat, protože jsem si objednal některé komponenty z Číny z nákladových důvodů.

OK, jsem rád, hlásí, že to funguje. : Lol: jen jsem musel změnit předřadníky pro LED diody. Neměl jsem vzala v úvahu pokles napětí přes 2803s a 2981. Tak to jsou nyní 22R a 560R za desetinnou čárkou. Ale budete chtít přepočítat pro vaše displeje stejně. Také, zatěžovací odpory mezi MAX a 2981 není vyžadováno, ale fungovalo to stejně dobře s nimi. Mám změněna schémata. To je, jak to vlastně funguje. Vzal jsem si pár fotek z mého testování. Prvních pár show obvodu na prkénko. Než polovinu displeje v akci. Pak jsem pájených všechno na palubě pásu. První deska je ten s MAX, které jsem už dělal. Druhý jsem dnes je "řidič board". Na této desce můžete vidět, proč to bylo mnohem jednodušší použít jinou 2803 jako střídač. Pouze jeden vodič na celé desce. ;-)) https: / / picasaweb.google.com / chris.yesyes / ObservatoryClock #

Velmi pěkné! Výborně! Můžu porazit vás na velikosti i když, moje největší digitální hodiny bylo něco přes 4 metry! Brian.

Díky! Obvykle říkají, že na velikosti nezáleží. Ale to přece věc hodně pro tento projekt .. ;-) 4 m říkáte? V místnosti, kde je moje displej skončí není ani 4 metry v každém směru ... ;-) Moje bude mít 8 číselných znaků a 8x64 LED matice pro text (dalších 8 MAX7219) ;-))

Velké hodiny byla alfanumerické, z 6 'zářivky. Trubkové zářiče byly ponechány běží na nízký výkon, takže by to začít okamžitě a sítě byl přepnut na trubky s triaky. Bylo to pro dobře známý vůz prodejce, který měl naštěstí krátký název, na displeji se střídavě mezi časem a "L * X PRO AUTA". Brian.

Zde je malý trik, obraťte číslice 3 (deset minut jeden), takže Dp je nyní na levém horním rohu. Nyní spojte se toto číslo se zbytkem takto: Digit 2 (počet hodin) Digit 3 (deset minut), d ae na bf cca do db na ec na FG, aby g Dp Dp se teď mohl blikat Dp na číslici 2 a 3, a to bude vypadat jako profesionální jeden.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back