muliple přístup vs interference kanál

S

saeddawoud

Guest
Dobrý den,
Jaký je rozdíl mezi více-přístupový kanál a rušení kanál?
Jde o

Interference kanál je síť tvořena N odesilatele a N přijímačů.Existuje one-to-One korespondence mezi odesilatele a příjemce.Každý odesílatel pouze chce komunikovat s odpovídajícími přijímači, a každý přijímač pouze záleží informací tvoří jeho odpovídající odesílatele.Přístup více kanálů, na druhé straně, je synchronní systém s vlastnostmi, které v převodu na kole přináší poselství pro všechny přijímače.

Ahoj saeddawoud-li být upřímná, ale nevím přesnou odpověď na vaši otázku, protože já také nevím, co "interference kanál" je.Co figuran říká o "kanál Rušení" by mohly být pravdivé.Nicméně dovolte mi říct, co vím, více přístupových kanálů je jako základní stanice a několik mobilních uživatelů (řekněme N uživatelů).Což znamená, že N se uživatelé pokusí příjem / odesílání dat z / do jedné základnové stanice.S cílem zajistit servis N uživatelům prostřednictvím jediného základnové stanice, které potřebujete k vytvoření "více přístupových kanálů".Některé metody jsou, jak možná víte FDMA, TDMA, atd. Je však nevyhnutelné, aby data každého uživatele budou rušit navzájem, protože jste s použitím jediné základnové stanice pro uživatele N.Kromě toho i další mobilní uživatele, je obsluhováno jiným základnových stanic, které by mohly rušit do vaší komunikace také.Proto bych řekl, že žádný realistický kanál by mohl být rušení-free.Takže se mi, název "interference kanál" zní trochu divně, pokud nemůžete ignorovat interference pro jakýkoli typ kanálu, zda je více a jednotný přístupový.

ano, ok architektuře používáme termín interference kanál nebo osoby samostatně výdělečně interference.kde 2 rádia navzájem komunikovat ignorování jiných založené na výkonu signálu (zpracování jiného jako hluk).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back