Náklady na EDA Tools

Ano, téměř každý slévárenství (IDM nebo čistá-play), stojí za to mluvit o procesu má pravidlo-paluby pro Mentor Calibre.Pokud slévárna podporuje druhou DRC / LVS sadě, pak možná to Assura nebo Hercueles.

Za téměř 1 rok, Calibre byl pouze KDR / LVS nástroje schválené pro TSMC 65nm (GP), standard-buněk ...

Omlouváme se, nikdy jsem tvrdý "IC nádraží" (ale to je proto, že jsem více front-end chlap.)

IC nádraží je Mentor Graphics P & R nástroje.Důvod, proč jsem řekl, MG Produkty mohou být levnější, protože vím, malého design společnost, která využívá své výrobky.Jeho velmi malé, takže jsem si myslel, že by něco dostupnější.

Mentor P & R nástroje nejsou tak populární jako SOC nebo dokonce Astro.A chápu, že proto, že právě teď SOC, Astro a Olympus jsou technicky lepší než současná řešení, Mentor: Rychlejší, více podporovány, více funkcí, atd. To je důvod, proč nemají poplatky jak pro IC Station.Plus tam jsou oblasti, kde SOC a IC nádraží nepřekrývají, jako IC stanice nemá schéma založené design a rozvržení.Také, a Astro může SOC zvládnout větší projekty, než IC Station.
Ale po této zprávy o fúzi / odkup s Sierra-DA, místa a trasy na trhu se bude měnit.Mentor bude pravděpodobně integrovat Olympus s jejich flow a začít nabíjení mnohem více pro své nástroje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back