Návody pro HFSS v9 nebo Ansoft Designer

S

Sinuous

Guest
Má někdo nějaké návody pro HFSS nebo Designer? Pokud ne, by se možná někteří zkušení uživatelé byli ochotni napsat návod, nebo více. Oba tyto balíčky jsou velmi pěkné a snadné použití, ale jako u většiny simulátory EM mají mnoho funkcí, které nejsou zcela vysvětleny. Kromě toho není nic lepšího než tutoriály pár krok-za-krokem, abyste mohli začít na nový kus software.

Na internetových stránkách Ansoft je webový seminář pro Designer Ansoft 1.0. prokazující, planární anténa design. By mohly být užitečné. Doufám, že oni by mohli dát HFSS 9,0 brzy. to bylo organizováno asi před týdnem přihlášeným účastníkům. Doufám, že to pomůže. Na zdraví, ELement7k

Dobrý den, je možné u post přesný odkaz javor děkujem

Ahoj javor, jsem prohledat webové stránky, a nemůže najít žádné tutoriál s výjimkou 2 tutoriál, který přišel s HFSS manuál. Můžete místo nás, kde je soubor uložit je na těchto stránkách? Na zdraví, Element7k [quote = javor] HFSS 9.0 je mnohem lepší než to předchozí verze, a můžete stáhnout návod na http://www.21rf.com , PS je čínské webové stránky. [/quote]

Element7k: Pokud nechcete registrovat být členem 21rf.com, nemůžete stáhnout své soubory.

Potřebuji návod na Ansoft HFSS v9.1. může mi někdo pomoct? MSH

HI v HFSS 9,0 a 9,1, jsou tam dva příklady (Tee a to je, optimalizace), v tom má pomoci dokumentu, si můžete přečíst v aplikacích Adobe Reader..

[Quote = Marcon] Na Korea Ansoft webu http://203.236.241.164/support/pds.php je možné nalézt webových školení a semináře pro webové návrháře a HFSS Il použít Webex rekordér vás může nahrávat vše na tvoje pevný disk. [/quote] Ahoj, to místo dostal spoustu příkladů ke stažení, jak si vzpomínám. Ale teď je to omezeno, myslím. Nevím korejský. Může někdo, kdo zná tento jazyk může vysvětlit, jak získat přístup nebo proč to je zakázáno teď? Možná tam je registrace nutná. Redi.

Zde je dokument, který uvádí podrobnosti o typu výpočtů můžete provádět s kalkulačkou v HFSS. To bylo psáno pro HFSS 7, ale to je ještě správné.

V8.5 má některé cvičení v. Mac formát souboru. Pro V9 Nenašel jsem nic víc, než výše uvedené soubory.

[Quote = Marcon] Na Korea Ansoft webové stránky h ** p: / / 203.236.241.164/support/pds.php Je možné najít Web školení a semináře pro webové návrháře a HFSS Il použít Webex Rekordér můžete zaznamenávat všechny na yuor Pevný disk. [/quote] Jak mohu stáhnout, když jsem přišel na web site.i se snažili, ale selhání

Zde je Ansoft seminář pro HFSS9xx. Velmi snadné sledovat, dobré pro nové uživatele. xx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back