Návody pro HFSS v9 nebo Ansoft Designer

Šel do dílny před několika měsíci a potkal chlápka, který přinesl HFSS tutoriál z eBay se před několika měsíci ... to bylo napsáno některé odborné HFSS. Ten chlap říkal, že to stálo za 20,00 dolarů v USA dostal za to ... měli spoustu praktických příkladů a tipy / triky pro HFSS v9 a nahoru. Někdo z tohoto tutoriálu ... Zkoušel jsem hledat na eBay, ale neviděl žádný záznam.

Musím dutiny filtrů návod pro HFSS, mám manuál, ale tam je jen jeden příklad, a to není dost, prosím, jestli někdo mohl pomoci!

Někdo má nějaký nápad, jak zjednodušit symetrickou strukturu? Díky ...

Může mi někdo poslat mne návody pro asi Ansoft HFSS maxwell 3D please.I začít nově. A prosím, pokud jakýkoli subjekt, aby projekt o negativní index materiálů pomocí HFSS Maxwell pleaseeee mi poslat? můj e-mail: muharremkaraslan@yahoo.com Mockrát děkuji

ahoj .. mohu vědět, kde získat žádné tutoriál týkající se mikropáskového dipólu antény? díky

Hledám HFSS tutoriál, kde je vysvětleno, jak vytvořit spustit simulaci, když pracujete s velkými modely (6 metrů pro příklad). Ví někdo tutoriál o tom?

Kdokoliv má dobrou příručku pro použití Ansoft Designer?

v eda existuje spousta tutoriálu, ale měli byste mít body, ke stažení je v edaboard typ vyhledávání HFSS najdete mnoho dobrých tipů, triků a několik tutoriálů mám HFSS knihu, pokud chcete, můžu mail

ahoj sengar_vijay, je ur HFSS kniha uživatelskou příručku a designér?

[Quote = Romio] se můžete dostat to z tohoto odkazu: h ** p: / / crm.51eda.com/book/pcb/Ansoft/E009_hfss_v9.2.rar mít Anice den [/quote] nemůžu stáhnout tento soubor. Chcete-li stáhnout tento soubor potřebujete uživatelské jméno a heslo. Každý, kdo má uživatelské jméno a heslo pro tuto stránku? díky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 minutách: [/color] [/size] [quote = helio1972] doporučuji, aby tato URL h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic157258 . html [/quote] děkuji moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back