na povel a MCU

C

cllunlu

Guest
Jak mohu použít na command.First píšu tento kód a pak kompilátor s ostatními codes.And mám poslat ono až k MCU
Je to správně?

Citace:

Nejprve jsem psát tento kód a pak kompilátor s ostatními codes.And mám poslat ono až k MCU je to v pořádku?

budhy thnks pro vaše reply.But I dont pochopit, that.I jsem new.And můžete vysvětlit, že více

Za prvé, zkuste pomocí PC na test AT Command.
Můžete připojit mobilní telefon k počítači přes datový kabel (sériový), a potom otevřete Hyper Terminal na Windows, stanovené pro vaše sériové komunikaci (COM1, 9600 8N1).
Nyní můžete napsat AT příkaz, kompatibilní telefon a telefon bude reagovat, zda příkaz je v pořádku.

Chcete-interface to s MCU, musíte použít RS232 měnič napětí, a připojit ji přes Tx a Rx pin z MCU.A pak můžete napsat AT Command z MCU do telefonu prostřednictvím sériové komunikace.

Ahoj!
Jak říkal budhy donot pletou sami.Je to jen odesílání textových přes sériový port.např. je-li u potřeba až k poslat "AT".Pak nejprve poslat char'A 'a pak char'T' přes sériový port mikrokontroléru.
Pokud u již pracoval s sériového portu jakéhokoli mikrokontroléru pak to nebude problém.V opačném případě nejprve naučit pomocí sériového portu a později poslat příkazy přes sériový port.
Pokud se u nám může říct o překladač, který používáte, a regulátor zvláště pak i může pomoci u s kódem.

Jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back