nastavitelné spínání napájení

B

behranghm

Guest
Snažím se najít systém nastavitelné spínaný zdroj s výkonem v rozmezí od 0-30V poskytuje alespoň 1A proudu.jak jsem začal číst o různých konfiguracích přepínání napájení (Buck, Buck podpořit, flyback, půl nevěsta, atd.) jsem stále zmatený, protože navrhování spínaných zdrojů i na konstantní výkon by se mohla být docela ošklivé.Nevím, která konfigurace bych měl zvolit do konce.Může kterýkoli subjekt veď mě, co mám dělat?Jsem otrávený s manuály o napájení, hledám nějakou připraveni stavět praktické režimu.Nebo alespoň něco, co by mohlo přerůst v pracovní napájecí zdroj s některými manipulace.Veškerá dokumentace či odkazy by bylo hezké.

Možná byste měli zvážit 30VA (nebo mírně větší), step-dolů transformátor a krok síťového napětí až do, řekněme, 25-30Vac pak normální věci: pojistka, most a vyhlazování čepici ..
Poté, které můžete použít LM2575ADJ (nebo podobný) přepínání krok-dole převodník ..Google pro to list s aplikacemi ..
http://www.epeec.ethz.ch/pdf/broeck_epe2001.pdf
Tento konvertor je nastavitelná, takže ouptut napětí je mezi 1.25V a 30, nebo více ..

, and you will be protected against dangerous mains voltages (isolation provided by the step-down transformer) ..

Důvod, proč jsem navrhl, tímto způsobem je, že tento obvod bude fungovat,

a budete chráněni před nebezpečnými síťového napětí (izolace poskytuje krok-dole transformátor) ..

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back