Nelze-li připojit soubor PNG typu.

A

Audioguru

Guest
Všechny moje kopie a kresby mají PNG soubor typu. Snažil jsem se připojit jednoduchý malý náčrtek, který byl soubor PNG typu a dostal chyba , který řekl, že typ souboru, musí být ve formátu JPG, GIF nebo PNG. Tak jsem změnil soubor malá PNG a dostal stejnou chybu . Změnil jsem soubor GIF a fungovalo to, ale GIF zpackal skicu málo. Nesnažil jsem se dělat to miniatury. PNG byl 45.9 KB a GIF je 19.7 KB

Je lepší si dát jako formát JPEG .. Ale PNG a GIF problém je vyřešen pan Gulson.

[Quote = ckshivaram, 872153], že je lepší si dát jako formát JPEG .. Ale PNG a GIF problém je vyřešen pan Gulson. [/QUOTE] ne a ne. Jpeg nebo jpg typ souboru se používá pro fotografie. Pokud je použit pro nákres nebo schéma linky a spoje jsou zahrnuty v bodech, které je velmi nejasný. Když se pokusím přidat obrázek, jako soubor typu PNG pak jsem si stejné chybě jako předtím. Také, když kliknu na "Spravovat přílohy" do prohlížeče Windows Explorer 8 přináší zpráva "Chyba na stránce". Tak jsem použít přidat obrázek nebo přejít Pokročilé místo. Je to nepříjemné pro kopírování a vkládání adres URL do přílohy zde.

Hmm, jen jsem to zkusil jak "přidat obrázek" (což vyžaduje snížení a vkládání odkazu) a "Spravovat přílohy" A funguje dobře v obou případech. Možná je něco divného na soubor ve formátu? Keith.

Ve chvíli, kdy jsem stiskněte tlačítko "Spravovat přílohy" tlačítka během odpověď pak mi Windows Explorer 8 prohlížeče říká: "Chyba na stránce" a nic se neděje. Zkopíroval jsem si malou PNG a teď se budu snažit přidat jako obraz. Ne okamžiku, kdy jsem stiskněte tlačítko "Nahrát" Dostal jsem chybové hlášení "png není povoleno rozšíření" znovu. Přikládám mnoho mých typů souborů PNG na fóru každý den a jsou v pořádku, kromě toho, že to nebude fungovat.

Je to specifický prohlížeč. Používám Firefox - funguje dobře. Jen jsem se snažil IE (verze 6) a kliknutím na tlačítko "Spravovat přílohy" dává "Chyba na stránce". Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 20:21 ---------- Předchozí příspěvek byl v 20:19 --- -------</span></span>
PS. Opera funguje (verze 11.01)

Miliardy lidí používá Windows Explorer, takže si myslím, že problém musí být vyřešen.

Pevné, sorry za problémy. Použijte přidat obrázek přidat PNG. Nevím nic o problémech s možností spravovat přílohy.

Díky, Gulson. Doufám, že si jednoduše nahrát image místo kopírování a vkládání URL provádí zde. Pokusím se to. Já jsem třeba zkopírovat a vložit její URL, což je nepříjemné.

To ještě má problémy .. Ani image souboru, ani přiloženého souboru jsou zavedeny již ..

Ahoj, právě jsem přidal obrázek ve formátu PNG. I neměli žádné problémy. Já používám Mozilla Firefox. , Který prohlížeč používáte? Měl jsem takové problémy s Hotmail jednou. Jednou jsem vyčistil cookies a cache, byl opraven problém. Možná, že něco je. Doufám, že to pomůže. Tahmid.

Ahoj, právě jsem přidal obrázek ve formátu PNG. I neměli žádné problémy. Já používám Mozilla Firefox. , Který prohlížeč používáte? Měl jsem takové problémy s Hotmail jednou. Jednou jsem vyčistil cookies a cache, byl opraven problém. Možná, že něco je. Doufám, že to pomůže. Tahmid.
Používám IE9 a mohl jsem nahrát své soubory před několika týdny, ale nepřijímá již ..

Zde je schéma PNG, který jsem připevnil na jiné webové stránky před pár minutami: Když kliknu na "Spravovat přílohy" mi "Chyba na stránce" a nic se neděje. Pak jsem kliknul na "Go Pokročilé" a dostal tento výsledek:

Opět můj IE9 dává chyba na stránce a nedělá nic, když se snažím udělat "Rychlá odpověď" a "Spravovat přílohy". Teď už nemůže dělat normální "Odpovědět na nit", protože jsem vždy "Rychlá odpověď". Tak jsem se nelze připojit nic prostě už ne.

Běžím IE9. Měl jsem problém, protože dny. Myslel jsem, že je normální, že funkce "Přidat obrázek a" není o nic platný (jeho nahrávání ještě v klidu), protože "Spravovat přílohy" lze také vkládat obrázky. Přidáno: Mimochodem, jsem nahrát *. png snad i jiné formáty nebudou mít tento problém, prosím, poradit. Kerim Přidáno: Windows 7 (Home Basic) IE9, verze: 9.0.8112.16421IC, Aktualizované verze: 9.0.1 (KB2530548) @ Tahmid Děkuji za odpověď. V mém případě, poté, co jsem stiskněte tlačítko "Nahrát", IE9 neustále se snaží nahrát.

Myslím, že není něco v pořádku s IE v tomto případě. To funguje ve Firefoxu a Opeře. Když spustím v IE6, IE zobrazí chybu a zavře se. Můžete zkusit vymazat cookies a cache, co se stane.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back