Nelze-li připojit soubor PNG typu.

Na všech dalších elektronických chat chodím na každý den má jen tento jeden z problémů.

Stačí zkontrolovat na IE 8 a 9, omlouvám se za zpoždění, ale já jsem používat Linux strojů. Ano, to je problém s rychlou odpověď + Správa Přílohy. Problém poznamenal. Použijte prosím přidat obrázek, jako je tato (IE 8 + přidat obrázek)
8_1308580576.png

Zkušební IE 8 + Jdi Advanced + Správa příloh, ale zvýšení Příloha Nahrávání: Rozšířené Příloha Nahrávání na

OK vypadá, jako bych se problém jen s rychlou odpověď + Spravovat přílohy na IE8

OK vypadá, jako bych se problém jen s rychlou odpověď + Správa příloh na IE8
Prosím, kdy budete mít možnost, zkuste se podívat na příspěvek # 19. Kerim

Testování IE9 Windows 7 Rychlá odpověď + Přidat obrázek
47_1308582030.png

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Příspěvek přidal v 17:03 ---------- Předchozí příspěvek byl v 17:02 ----------</span></span>
Testování IE9 Windows 7 + Rychlá odpověď Správa příloh nefunguje ...

To je přesně to, co mám dělat poté, co došlo k potížím, mám na mysli použití Advanced + Správa příloh vkládat obrázky taky. Děkujeme za Vaši péči.

Mám problém s Firefoxem. Stránky se nezobrazují správně. To je v pořádku s Operou. Mám tento problém jen dnes to bylo všechno včera pořádku. A někdy, když kliknete na link (v edaboard), stránka nenačte, a vyžaduje, abych znovu načíst. To se děje pouze a jen na Firefox Edaboard. Takže, možná byste se mohli podívat do toho.

Co přesně stránkách? Prosím, po screenshot s adresa viditelná.

Nemám ten problém nyní. Nicméně teď mám problém, když budu citovat, je tento obraz zní:
6_1308889485.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back