Odesílat a přijímat SMS s AVR a SIM300

H

hamsaeed

Guest
Ahoj, Vážení přátelé, já chci poslat sms pomocí sim300 GSM modul. Já používám AVR 32 mikrokontroléru. Můžete mi pomoci plz? Tank vám za vaši pomoc.

Vše, co musíte udělat, je jít přes AT příkazy dokument pro zasílání SMS.using UART rozhraní uC a modul. Hledat i toto fórum zcela dostanete materiálů. Nejlepší přání

Ahoj, Vážený příteli prosím pomoci? To je pro Závěrečný projekt z univerzity?

Ahoj Tank vám za vaši pomoc. Ale mi můžete poslat Shematic tento projekt ...

Ahoj Vážení uživatelé. Plz pomozte mi, pomozte mi o tomto projektu ..... : Idea:

Četli jste materiál v daném odkaz? Každý detail je uveden v něm.

Ahoj Vážený příteli. I 'm Přečtěte materiál v daném odkazu. Ale já jsem chtěl Pošlete SMS s AVR (S CodeVision)? Plz pomozte mi? Plz help me? Plz help me? Chtěl jsem tento projekt pro univerzity? Tank si Fro vaši pomoc ...

Nikdo je tady dělat svou práci. Můžeme jen vás ve vašem projektu. Portování avrgcc na CodeVision je snadné. Zkuste si to a sem když chcete jakékoliv informace.

post, co jste udělali až teď .. zkuste si hrát s modemem v HyperTerminal a pochopit, jak to funguje a pak napsat jednoduchý program pro odesílání a přijímání .. dostanete výstup sami ..

Ahoj Vážený příteli. První Tank Vám za užitečný. Ale můj přítel, Plz Napište jednoduchý program, který to s CodeVision? Tank vám za vaši pomoc ...

Toto je ukázkový program .. Pokud máte Keil pak zkompilovat a spustit program a můžete vidět fungování programu v sériové okně. všechny atmel nebo Philips 8 bitů řadič bude podporovat .... udělat změnu pro vás správce a IDE.

y regulátor bude následovat tuto logiku pouze. to depende na ovladači, které používáte a jeho programování syntax .... této logiky v univerzální pro všechny regulátory a většina modemů ... Pokud máte at89 regulátorem řady tohoto programu bude dorectly práci ... ale myslíte, že před použitím atmel 89 regulátorem řady.

Ahoj, Tank vám za užitečný, ale nemohu stavět tento projekt? Plz Nápověda pro sestavení projektu ... Tank vám za pomoc ....

IDE, které ... Keil použít k sestavení tohoto kódu nebo příspěvek který kód zde a říct, kde jsou udeřil jste ....

Ahoj, drahý příteli. První Tank vám za vaši pomoc, já jsem s použitím mikrokontroléru ATmega32. . Tank vám za vaši pomoc

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 09:41 ---------- Předchozí příspěvek byl v 09: 08 ---------- </span></span>
Kde je můj přítel ?????????????

Jaké chyby vám při kompilaci programů ... přidat správné hlavičkové soubory. první simulovat kód a uvidíte, jak to funguje a pochopit to ... můžete ownload Keil UV-2 nebo C51 od [url = http://www.keil.com] Keil vestavěné vývojové nástroje pro ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166, procesor a 251 rodin. [/ url ] -> hodnocení software-> C51 test, a později se můžete unstall to ... nebo pozměnit program sestavit na IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back