Odesílat a přijímat SMS s AVR a SIM300

Ahoj, drahý příteli. Nejsem Don't Každý program o tomto projektu. Plz můžete mi pomoct ???????[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 11:01 ---------- Předchozí příspěvek byl v 10:46 ----------[/SIZE] [/COLOR] Ahoj, plz help me ????????? Plz pomozte mi plz help me ????????? ?????????

/ * Záhlaví prohlášení souboru * / # include / * SFR prohlášení * / SFR lcd = 0x90, / * jeden bit prohlášení * / sbit RS = 0x90; sbit EN = 0x91; neplatné zpoždění (unsigned int); / * funkce modemu decalration * / void uart_init (void); unsigned char Rx_data (void); neplatné Tx_data (unsigned char); neplatné Tx_Str (unsigned char *); neplatné zadání (void); neplatné gsmcmdsend (unsigned char *); neplatné gsm_init (void); neplatné Recv_frm_mob (); neplatné snd2mob (); / * deklarace proměnných * / unsigned char telefonu [15]; unsigned char pasu [2] = "Nazdar"; void main () {LCD_Init (); / / Chcete-li initalise lcd uart_init ( ) / / Pro initalise UART send2mob ();} void uart_init (void) {TMOD = 0x20, / * časovač 1, 8 bit auto reload * / SCON = 0x50, / * nastavení přenosové rychlosti 9600 bps * / TH1 = 0xFA; / * sériové mod 1, umožňují příjem * / TR1 = 1; / * Timer1 start * /} void zadání (void) {SBUF = 0x0A, / / posun řádku while (TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D , / / návrat vozíku, zatímco (TI == 0); TI = 0;} void delay (unsigned int s) {unsigned int i, j; for (i = 0; i

tam je popis pro každý řádek .... prosím, podívejte se do toho .. co popis, co potřebujete?? jste udělal jednoduchý sériový komunikační programy pro AVR regulátor ????? ne-li napsat jednoduchý program pro sériovou komunikační a předávat některé údaje na LCD .....

Ahoj Můj přítel nemám jednoduchý sériový komunikační programy pro AVR regulátor? Můžete mi poslat Shematic Tento projekt??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 11:25 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:20 ----------</span></span>
Milý příteli, je to projekt pro ATMEGA 32?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Odeslat zní v 11:29 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:25 ----------</span></span>
Kde je můj přítel ??

Já jsem v kanceláři a nemůže trávit čas s tebou .... stáhnout AVR tutoriálů a dělat některé programy například uveden v to ani vidět například v AVR nainstalován adresář pro sériovou komunikaci .... I cant být online na více času .....

Je mi líto, když jste je Online?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 11:41 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:37 ----------</span></span>
Tank si za užitečné, ale můžete navrhnout Schéma pro tento projekt ?????? Tank Vy, jste Tank, Tank si, Tank vám za vaši pomoc ?????

Ahoj Vážený příteli, první, Tank vám za vaši pomoc ..... Můžete napsat tento projekt pro ATmega32? Plz pomozte mi! Plz pomozte mi! Plz pomozte mi!

Myslím, že jeho více domácích úkolů, které se snažíte si to udělat tady ... místo toho si můžete vyhledat v google a připravte roztok tooo ..

Ahoj, může můj Firend mi poslat Schematické Tento projekt ????????? Tank si ...........[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 06:35 --------- - Předchozí příspěvek byl v 05:28 ----------[/SIZE] [/color] Dobrý den, milí přátelé. Prosím, pomozte mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomozte mi .........

ahoj, moje firend můžete mi poslat schéma tohoto projektu ????????? Tank si ...........[ color = "Silver"] [size = 1 ]---------- příspěvek zní v 06:35 --------- - předchozí příspěvek byl v 05:28 ----------[/velikost] [/color] ahoj, milí přátelé. Prosím, pomozte mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomoz mi, prosím, pomozte mi .........
přestat žebrat a něco udělat.

jste Google? oni jsou tak k dispozici mnoho projektů ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back