A
amarnath
Guest
budu muset searcvh přes mé papíry, bude určitě dělat to. jde Amarnath
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
naprosto souhlasím s vámi, ale já jsem nějaký, co zmatený jsem našel v novinách diskutovat PFD to typy, které existují Typy s DZ a jiní nemají (malý) a DZ se týkají jejich chování, aby svůj čas zapnout si myslím, jako Amarnath , řekl ve svém Defination?? ** Měli jste nějaké odkazy nebo papír, že diskutovat o této otázce podrobněji? jde, ..PFD působí jen na jednu náběžnou nebo sestupnou hranou na vstupu. Je to hrana spouští. Linearity výkon bude ovlivněn protější straně, pokud doba impulsu se rovná aktuální čas / fázového rozdílu
mohl nahrát tohoto dokumentu, prosím, jak jsem didnot najít na webu nebo mi říct, odkud bych mohl dostat to, díky předem, ..Kuo-Hsing Cheng, Tse-Hua Yao, Shu-Yu Jiang a Wei-Bin Yang: ". Detektor rozdíl za nízké Jitter PLL", elektronických obvodů a systémů, 2001.ICECS 2001.The 8. IEEE mezinárodní konference na , Objem: 1, 2001, s. 43-46 vol.1.
Každý diagramy o tom, kam umístí ke zpoždění při zpětné cestě, jak je uvedeno? Bude toto zpoždění pomoci při snižování prodlevy mezi referenčním hodiny a hodiny vstupu a DLL?Základní konfigurace obsahuje dvě fáze detektoru D-typu flip-flopy zpětnou vazbu jak obnovit do původního stavu po oba byli taktovaný. Zpoždění ve zpětné vazbě cesta stanoví minimální čas, který buď flip-flop je v taktované stavu, a vytváří tak minimální doba, že současné zdroje jsou zapnuty. Zpoždění je vybrán, aby se ujistili, že oba zdroje proudu jsou nejprve obrátil na plně předtím, než jsou vypnuty. Tato funkce je nezbytná pro odstranění mrtvé-pásmo, kdy fáze detektor nereaguje správně na malé chyby fáze (nebo časové rozdíly) mezi dvěma vstupními signály do fáze detektoru. Tak, přidávání zpoždění reakce cesta může vyřešit problém mrtvé pásmo.
Každý diagramy o tom, kam umístí ke zpoždění při zpětné cestě, jak je uvedeno? Bude toto zpoždění pomoci při snižování prodlevy mezi referenčním hodiny a hodiny vstupu a DLL?Základní konfigurace obsahuje dvě fáze detektoru D-typu flip-flopy zpětnou vazbu jak obnovit do původního stavu po oba byli taktovaný. Zpoždění ve zpětné vazbě cesta stanoví minimální čas, který buď flip-flop je v taktované stavu, a vytváří tak minimální doba, že současné zdroje jsou zapnuty. Zpoždění je vybrán, aby se ujistili, že oba zdroje proudu jsou nejprve obrátil na plně předtím, než jsou vypnuty. Tato funkce je nezbytná pro odstranění mrtvé-pásmo, kdy fáze detektor nereaguje správně na malé chyby fáze (nebo časové rozdíly) mezi dvěma vstupními signály do fáze detektoru. Tak, přidávání zpoždění reakce cesta může vyřešit problém mrtvé pásmo.