Otázka o možnostech dobíjecí baterie

ckshivaram má pravdu, jedná se o lithium-iontové baterie a nemůže být účtovány konstantním proudem. Zbytek je vaše odpověď ve Vašem poskytnutých údajů. Použití 7,2 7,5 k nabíjení baterie. Baterie je nabitá baterie je rovno napětí. V této fázi musí být váš napětí se sníží napětí do pohotovostního režimu, jak 6.75-6.9V, takže nemůžete být odváděna prostředí. Baterie bude odebírat proud podle své potřeby. při plném vybití bude čerpat 1,2 amper. Takže vaše kombinace solárních článků musí obsahovat alespoň 1,2 amper jinak to bude pomalé nabíjení. Ale uvědomte si, se jedná o velmi citlivé baterie a dokonce i malé zpoždění v přepínání napětí až do pohotovostního režimu po úplném nabití Přehřátí baterie, zříceniny, a často exploduje. Pokud nechcete mít problém mobility pak použít uzavřené olověné baterie místo, mají vysokou toleranci vysokého napětí.

Mám jiný pochyb o tom, ... protože jsem využívat solární celll / panel jako zdroj a nabíječka potřebuje kolem 9-10V jako vstup ... te velikosti buněk / panel WÜD je velká .. Wat moje pochybnost je 1. Můžeme konvertovat te napětí ze solárních článků .. myslím 2V, potřebné zesilovače (FRM solární články), na 10V do IC .. pak dávat to do nabíjecí obvod, který vytváří potřebné napětí a proud pro nabíjení? bude to fungovat?

V podstatě je možné zvýšit převodník dosáhnout. Pro maximální účinnost by se přímo připojit k baterii a ne ztrácet síly v dalších nabíječky obvodu. Ale zajímalo by mě, v případě malé 2V solárních článků dodá má nabíjecí výkon.

Díky moc MKO ... Mám to:):) U potřebovat 2 úvahu zákon zachování energie, taky ..:)

2V je opravdu malá na zvýšení převodník myslím. Zvažte LM2577 ale vyžaduje 3,5 min, 5 T0 doporučuje se 800 ma obvod jak se říká datasheet. Tak jako tak by bylo dobré IC pro nabíjení baterií. Kolik to u solárních článků a mají proud a napětí na článek?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back