PIC založené na obrazový signál --- pomoc! ^ __ ^

Pro 1MHz výstup může kterýkoli z těchto kmitočtů být .. I s nejnižším ze svého seznamu (24MHz), výsledná frekvence rozlišení bude lepší než 0.005Hz (viz vzorec níže) .. "Mají vliv na referenční frekvenci DAC" - já bych si s tím starosti .. S pozdravem, IanP

[Color = red] IanP: "do referenční frekvenci vliv na DAC" - já bych si s tím starosti .. [/color] Vážený pane, to mi dělá starosti coz jsme potíže se ukládání pokut DAC sinusového k hladkému sinusového průběhu (analog apod.) .. Také datasheet naznačují, že používáme pět prvních eliptické low-pass filtr 42MHz impedance 200ohm .. Je to však třeba vzít v úvahu při volbě referenční hodiny?

Ahoj Každý člověk musel C kód pro FM modulaci AD9850? Díky Bobi

Můžete použít jednoduché schéma se skládá ze PIC ucontroller a DAC, můžete program je následující: Použijte jednu MATLAB nebo jakýkoliv program pro generování hexadecimální čísla sinusovky a uložit do paměti programu ucontroller ucontroller na Výstup těchto hodnot Porta. Použití jakékoliv vhodné DAC pro převod čísla na analogovou úrovni, ale ujistěte se, že frekvence je vhodný i pro provoz 1MHz. Můžete simulovat obvod s použitím Proteus, které umožňují simulaci programovatelných integrovaných obvodů.

když říkáme, PIC-based, co to znamená? Když říkáme, PIC založené na obrazový signál, musí být signál pochází z PIC? Jaká je Vaše představa o tom myslíte?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back