PIC16F877A LCD Serial USART otázky

N

nem

Guest
Zdravím a díky za čtení!

Byl jsem zápasí se svým PIC na chvíli nyní snaží získat správné údaje předány k mým LCD.Zde jsou mé složky:

PIC16F877A
SerLCD z sparkfun (http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=813)
MikroC Compiler -> JDM programátor

Snažil jsem se pomocí oscilátoru pro mé hodiny vstup do 877A, ale nepodařilo získat konzistentní reakci.

I'm not sure if it is because I was using the wrong osc speed or if my caps were wrong values...either way it just wasn't working.

Tak jsem vzal PIC16F88 a řídil 8MHz hodiny do hodiny se na 877A.To se zdálo funguje .. ačkoliv zároveň oddálit dobu 1 sec skutečně prodlevy 4.Takže jestli někdo ví, oprava, že bych to ocenil.

Zde je hlavní problém.Když se snažím odesílat data na mém LCD přes usart_write (), dostanu haraburdí.Můj kód pro 877A je následující:

Kód:

void main ()

(

usart_init (9600);

delay_ms (750);

usart_write ( 'r');while (1)

())

BenQ oferuje na polskim rynku kolejny monitor zaprojektowany dla graczy BenQ XL2430T. 24 calowy monitor Full HD 3D ready (144Hz), przeznaczony dla wymagających graczy szczególnie lubujących się w gatunku FPS (First Person Shooting). Czas reakcji matrycy typu TN wynosi 1 ms GTG, jasność 350 cd/m2, zaś kontrast 1000:1 (12mln:1 DCR). Tryb automatyczne...

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back