Plné Bridge měnič s MOSFET a IR2110 brány řidiče

K

khushi_123

Guest
tento okruh užívám .. ale NT práce .. je mi někdo říct, Wat je chyba ???...: smutný:

Spojení po Vs PIN nejsou správné. Na levé straně není připojen. Stejně tak je na pravé, ale je také spojena s dalšími Vcc PIN chybně. V této aplikaci [COLOR = "# 800000"] Vs PIN by měl být připojen dirctly k zemi. [/COLOR]

Stačí jen připojit vysokou boční GNDs vysoké stranu zdroj mechu a bude to fungovat. 5V je v pořádku pro logiku stranu ir2110 a 12 nebo 15V je nutné pro koncového stupně jako vy.

Spojení po Vs PIN nejsou správné. Na levé straně není připojen. Stejně tak je na pravé, ale je také spojena s dalšími Vcc PIN chybně. V této aplikaci (pouze pro 10V až 15V) [COLOR = "# 800000"] Vs PIN by měl být připojen dirctly k zemi. [/Color]
 img ]

Pokusím se s okruhem u řekla .. im připojení obvodu, který im pomocí PWM .. im dávat z AVR a invertující PWM přes trigger scmitt s RC v jeho okruhu .. řekněte mi, jestli existuje nějaký omyl .. všechny hodnoty kondenzátorů jsem pravdu, nebo je tam anythng změnit??.

Špatně! Za prvé diody směr je opačný a máte negativní zpožděním. Za druhé, co musíte udělat toto: 1-nejprve se obraťte PWM s ne 2-nyní připojit PWM a pwmnot na 2 samostatné RCD jako je ta vaše, ale s opačnou diodou. 3-Připojte výstup chrániče na 2 NOT gate 4-výstup z těchto 2 jsou vstupy ir2110 5-použití 2.2nf místo 10uF v RCD. mrtvá doba by měla být pozitivní a oba kanály potřebují mrtvé doby ne jen jeden. S pozdravem

žádám 5vp-p. im a dávat PWM z mikrokontroléru AVR .. a invertující PWM od spuštění Schmitt prostřednictvím sítě RC na vstupu .. im připojení plné schematic.plz mi chyby, že. Také mi wats RCD ur mluví ?????

plz řekni mi, jsou u mluvit o všech diod ???... a aby mi jasné, Wat je RCD ??...

Ne! Jen dioda vedle 1k odpor u 7414. RCD = Odpor Cap dioda u kombinace 7414 pro invertování PWM.

ok .. Mám to tak .. thank u MCH pro ur pomoci ..:) mi plz, že ostatní spoje a hodnoty jsou správné, nebo je nějaká chyba ve schématu? ..

Ten poslední byl OK až na to, co jsem napsal v předchozím příspěvku. 5ohm sériový odpor s bootstrap diod je doporučeno a vědomí, že tento okruh nebude fungovat s 0 a 100% pracovního cyklu. To je z důvodu vysokých poplatků za zaváděcí straně řidiče, které je potřeba nízká tlačítka na boku zapnutí občas.

Všimněte si, že tento okruh nebude fungovat s 0 a 100% pracovního cyklu.
To je důvod, proč v mém obvodu Napsal dříve, Vs kolík uzemněn místo společného uzlu FET. Funguje to až 100% DZ, ale pouze max. 20V. V tomto případě se nám dokonale podařilo své pořádku.

v pořádku .. budu připojovat vs na zem a zjistí, zda .. f = 4 kHz, VDD = 5, Ucc = 12V, pracovní cyklus = 50% plz mi hodnotě zaváděcí kondenzátor .. chatu, která není jak se to .. 22uF je v pořádku, nebo shud i změny, které pomohou ???.. .. [ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Příspěvek přidán v 09:57 ---------- Předchozí příspěvek byl v 09:51 ------ ----[/SIZE] [/COLOR] ok budu připojovat vs na zem a zjistí, zda .. f = 4 kHz, VP-p = 5 V, VDD = 5, Ucc = 12V, pracovní cyklus = 50% plz mi hodnotě zaváděcí kondenzátor .. im NT, jak se to .. 22uF je v pořádku, nebo shud i chnge, že?? ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek Přidáno v 09:58 ---------- Předchozí příspěvek byl v 09:57 - --------</span></span>
ok budu připojovat vs na zem a zjistí, zda .. f = 4 kHz, VP-p = 5 V, VDD = 5, Ucc = 12V, pracovní cyklus = 50% plz mi hodnotě zaváděcí kondenzátor .. im NT, jak se to .. 22uF je v pořádku, nebo shud i chnge, že?? ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek Přidáno v 09:59 ---------- Předchozí příspěvek byl v 09:58 - --------</span></span>
ok budu připojovat vs na zem a zjistí, zda .. f = 4 kHz, VP-p = 5 V, VDD = 5, Ucc = 12V, pracovní cyklus = 50% plz mi hodnotě zaváděcí kondenzátor .. im NT, jak se to .. 22uF je v pořádku, nebo shud i chnge, že?? ...

Udělal jsem, že schéma na chleba palubě .. ale problém je, že jeden z ir2110 je horko .. jsem křížovou kontrolu všech spojení .. ale spojení jsou stejné pro oba ICS .. laskavě mi řekni, co je chyba ????.... f = 4 kHz, VDD = 5, VP-p = 5V, Ucc = 12V, pracovní cyklus = 50%, jak si mohu ověřit, že IC, pokud jeho pracovní, nebo ne .. shud změnit ic ??...

Omlouvám se za okruh, bude to fungovat s VS spojené se zemí. Připojte wth společný uzel relavent společného uzlu FET spolu s PIN-Ve Boost kondenzátoru. St pracovní cyklus ne více než 98%.
87_1323687309.jpg
Obě strany jsou stejné. S 50% pracovní cyklus, bude společný uzel FET Zobrazit 1/2V na Vcc s budíku. Swap i ICS s sebou, a uvidíme, jestli stejný IC je stále horká.

ok tak mi říkají, že moje schéma je správný nyní? ..

IC je stejné horko .. to je vadný IO? .. wats chyba? .. shud i chnge tý IC? .. im dávat připojen na vstup PWM .. BT stále jeho práce .. nt bude pracovat na 50% pracovní cyklus? ..

Vypadá to úplně v pořádku. 1N5817 diody po MOSFETs nejsou nutné, v 4kHz, tělo diody MOSFET jsou v pořádku. Jedna věc, kterou jsem vám řekl, na jiné vlákno, je, že pokud přidáte 1k odpor mezi branou a zdroj každého MOSFET.

Můžete zkontrolovat, IC individuálně. Normálně své chybné, když je horko. Odpojte napájení z jedné strany (12V FET a IC) a zkontrolujte, zda výstup na střed uzlu FETs a země. Obdobně kontrolovat druhou stranu. Na obrázku Zaslal, pracovní cyklus je asi 20% ne 50%. Je to vidět plném proudu 12V? V plném provozu mostu ukáže + / - 12V. -

im dávat PWM z AVR regulátor .. vrcholu k vrcholu je 0-5V ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back