Plné Bridge měnič s MOSFET a IR2110 brány řidiče

Jak Vdd je spojen s 5V, 12V není v schématu, jeho ok pro provoz logické úrovně. S největší pravděpodobností 5V napájení pro AVR a VDD z IR2110 jsou běžné, jeho dobré. Vaše zapojení by mělo fungovat. Set pracovní cyklus PWM správně. Je vaše připojení zátěže mezi dvěma uzly společné FET

jeho pracovní .. když jsem se ho na palubě Vero .. thank u tak MCH pro ur pomoci .. Je to velká pomoc ..:)

žádám 5vp-p. im a dávat PWM z mikrokontroléru AVR .. a invertující PWM od spuštění Schmitt prostřednictvím sítě RC na vstupu .. im připojení plné schematic.plz mi chyby, že. Také mi wats RCD ur mluví o ?????
Vážení Khushi, je to tak četl můj předchozí příspěvek, kde jsem vám řekl, že vy všichni okruh je dobrý a workable.lot lidí matoucí you.Previously I Připravili střídače pomocí obvodu, jako je vaše, a funguje fine.I, že budete potřebovat pouze vyrovnávací fáze a zesilovač mezi vstupem a výstupem ir2110 mikrokontroléru, navíc budete muset vyměnit 22uF čepice s 68 uf/50volts a bootstrap diody 1N4007, která je snadno available.Regards

Ano, jsem použil 1N4007 thnnx .. hodně .. opravdu tam byl jen problém s připojením BT .. plz řekni mi, proč mám používat shud 68uf jako u řekla? ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back