Pomoc potřebují ovladač pro 12 Volt ventil

T

tnp_ngo

Guest
hej potřebuju pomoc s

desce řídit 12 voltů ventil věc je, že

budu mít rád 10 -14 ventily a já potřebuji ventily
se na v různých časových intervalech v různých časových obdobíchNápověda, prosím

Allen Bradley plc.Spousta starších kope kolem sebe někdy levné
Naposledy upravil KDunross dne 17. května 2006 22:07; edited 1 krát v celkové

To opravdu se zdá být velmi jednoduchý úkol ..
Můžete použít jakýkoli mikrokontrolér (PIC, 8051-derivát, ..) s 12 nebo více.pro všeobecné použití vstupů / výstupů a jak řidiči, můžete zvážit BJTs, MOSFETs nebo integrované ovladače, jako jsou ULN2003 (viz http://www.xdesignlabs.com/chips/uln2003a.pdf ), který bude záviset na aktuální rating ventilů. .

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ok integrovaný ovladač dobře vypadat tak, jak bych interface ventil
na to jen rovně připojení??

Podívejte se na obrázek níže ..
To ukazuje příklady, jak se připojit zatížení pomocí ULN2003 řidič IC ..

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Hej díky ianp velmi pomoci, ale co to, že háček je, aby
Výstup H7 K

Toto spojení se používá pro připojení katody na upnutí (volnoběh / chytání) diody na V ..
Citace:

Všechny indukční zařízení, pracující v DC obvody, které jsou zapínat a vypínat (ať kontaktu nebo elektronické obvody), by měly mít diod spojených přes jejich cívky chytit indukční letět zpět.

ok teď, že jsem pochopit, více o tom, co že dioda je pro
Jak mohu zjistit, jakou hodnotu mám použít pro dioda
Jak vypočítat hodnotu dioda ?????

Řidič čipy jsou k dispozici na trhu si to

ULN .. (něco) na 12 voltů, že končí s 12 ..Hledat si, že čipy a používat jej to je lepšíJde o
Shankar

ULN2003 má diody už uvnitř, takže nemusíte počítat něco o nich.Jejich hodnocení zápasu ty řidiče tranzistorů, takže pokud nechcete překročit tranzistor proud, když je na solenoidové, pak diody bude v pořádku.

IMHO, existují speciální typy řidiče (i dont pamatovat id), který dal plný napětí na začátku a po zpoždění snížit, aby vypnout a zamezit cívky vytápění.
tnp_ngo, dejte ventil nepřetržitě (max čas si myslíte, že to bude laoded) pod 12V a zkontrolujte jeho teplotu před pokračováním.

Musíte říct požadované napětí a proud k ovládání ventilu.Můžete použít ULN2803 za to.

Mohu vědět, kde si koupit ty DC solenoidové ventily online?

Chcete-li tnp_ngo,
Radši dejte nám vědět váš ventil specifikace: proud, napětí vyžaduje, a ze které chcete ovládat jim: ručně, pomocí senzorů a snímače, nebo jen PC, ...

Konkrétnější informace nám umožní vám může pomoci lépe.

nguyennam

tnp_ngo napsal:

hej potřebuju pomoc sdesce řídit 12 voltů ventil věc je, žebudu mít rád 10 -14 ventily a já potřebuji ventily

se na v různých časových intervalech v různých časových obdobíchNápověda, prosím

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back