posledním roce projektu

H

hariraghav

Guest
Ahoj mám udělat projekt pro můj poslední rok v oboru Elektronika a sdělovací. Můžete mi navrhnout některá témata a místa, kde bych mohl dostat takové projekty.

Můžete zkusit něco s USB 2 zkuste použít EZ-rodina z cypřiše, také můžete najít nějaké apllication v síti GPRS také zkusit TCP / IP s MCS doufám, že bude užitečné požáru v drátu: SM2:

hariraghav, možná je důležité vybrat si svůj poslední projekt roku chytře závislosti na tom, co máte v plánu v blízké budoucnosti. měli byste přemýšlet o tom, co chcete dělat, a pak se rozhodnout, pole, které byste měli prozkoumat, protože Elektronika a sdělovací domény jsou velmi, velmi široké. Mimochodem, jako první nápad, že navrhuji, abyste pracovali na softwarového rádia. Existuje spousta krmiv a možné způsoby studia (malou) část tohoto tématu. Samozřejmě, že existují materiály na tomto fóru myslím, že jako druhý nápad, mohl bych říct, co byl můj poslední rok projektu. i simulovat celý transceiver - QAM4 modulace, symbol frekvence mezi 10 a 100 kHz, přenosovou frekvenci na 433,92 MHz - v MATLABu (modelování z vysílače, přijímače a kanálu přenosu). pak s ostatními skupinami studentů se rozdělil na realizaci celé věci. tak jsem šel koryto mé strany, která byla Automatic Gain děliče a také zesilovač pro přijímač. tak tam bylo hodně simulační software se simulací analogové a pájení této části. Samozřejmě shromáždění všech částí různé skupiny studentů nefungoval dobře: D. ale aspoň to byl velmi zajímavý projekt modelování, simulaci a analogické pájení doufám, že to pomůže

Dobrý den, Pokud jste z nějaké instituce, které požadují některé praktické práci s nějakou teorii (ve smyslu, že hardware je artefakt), třeba můžete jít za 1) FPGA MP3 dekodér 2) FPGA FM rádio 3) SMS na dálkové ovládání BRM

Doporučuji pracovat na DSP, je rostoucí pole ... Rozpoznávání řeči systému a tam je mnoho projektů DSP

komprese videa je další velmi dobré pole v DSP. Můžete upravit stávající algoritmus realizovat zabezpečené propreitry algoritmu.

Ahoj snaží realizovat podpis rozpoznávání pomocí DSP. nebo aspoň snaží, aby speciální zařízení pro něco u dělat.

To závisí na tom, co se vám líbí, Je-li C, zkuste DSP, HDL-li, zkuste FPGA nebo CPLD. Davy Zhu

U některých projektů může udělat pro zpracování obrazu .............. Témata mohou být rozpoznávání tváří, digitální vodoznaky a mnoho mnoho dalších, ale tyto projekty je silně zaměřena na software programování v prostředí MATLAB nebo C \\ C + +, VC + +, atd. ...... některé hardwarové tam bude, pokud u snaží realizovat v reálném čase tvář Systém detekce ................... Vše závisí na ur zájem 8):) 8)

zpracování obrazu je stále field.so u může jít o kompresi obrázků či otisků prstů odpovídající.

ASSSLAM ALAIKUM O všem jako u vědí, že DSP a FPGA projekty jsou velmi horké trhu. Takže myslím, že u shud se realizace ofSoftware rádií s definovaným pomocí FPGA by to bylo užitečné v DSP, stejně jako FPGA oblasti. Také u narazíte s různými rádii, která bude velmi užitečná pro u. A mějte na paměti SDR je nejvíce nových Technika v komunikačních prostorách Díky Usman HAI ELECTRONICS ENIGINEER Pákistán

Zkuste oblasti multimédií zabezpečení, pokud máte zájem o DSP, steganografie a digitální vodoznaky jsou velmi zajímavé téma

Věřím, MP3 dekodér je realizován Lund University. Můžete si také stáhnout zdrojový VHDL kódu. Software Projekt by měl být skvělý nápad. Zde si můžete stáhnout mnoho informací na internetu. Další místa, můžete se pokusit je www.tapr.org / tapr . Měli byste se pokusit něco senzorové sítě. Věřím, že najdete nějaké nápady na stránkách Circuit Cellar.

Můžete studovat neuronové sítě, a navrhnout síť pro aplikace související s vaší kariéry, jako je kanál, vyrovnání nebo rozpoznávání.

Assalam-o-Alaikum! Chci mít nějakou pomoc v posledním roce projektu, ve spojení s některými zpracování signálu některý z nápadů má u plz pomozte mi čekat na Vaši odpověď

Proč nemůžete vyzkoušet u projektů typu recocgnition. můžete používat MATLAB pro stejný.

Ahoj u může jít o projev morphing.Its good.You opravdu může jít o řeči na text a textu na řeč morphed.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back