posledním roce projektu

Dělám Holter monitor, což je zařízení pro záznam srdečního signálu po dobu 24 hodin Morethan. To má analogový i digitální hardware i software na DSP (pro detekci srdečních signálů). DSP je to, co jsem nyní připravujeme, největší problém je dostat DSP rozpoznat určité části srdečního rytmu, nazvaný část QRS. I když pochybuji, budu moci dokončit to, že projekt byl velmi komplexní a velmi zajímavé. Bio-zdravotnická technika je velmi zajímavou oblast jít do.

Vzhledem k tomu, pozadí je elektronika a komunikace - dobrý projekt je v radiové frekvence CMOS analogových integrovaných obvodů návrh - pokud se podíváte na to, co chtějí firmy najdete poptávku a platit za RFIC návrháři jsou mnohem vyšší než digitální designéři či softwarových inženýrů - však je těžké - ale pak, když začnete teď dává vám spoustu času na cvičení - je dobré obrátit se na firmu a požádat o projekt na jedné z RF bloků -, že způsob, jakým může definovat to pro vás, dostanete zkušenosti, vedení a možnost využití nástrojů používaných v průmyslu - AG

Dobrý den vám líbí FPGA programování. Pokud odpověď zní ano, pak můžete chtít dělat "FPGA implementace zvukového signálu processsor" bye

Hele, když chcete udělat něco pro zpracování obrazu jít na "Systém rozpoznávání Iris". je to nejlepší systém rozpoznávání pro bezpečnost. hodně štěstí na ur projektu

[Quote = dspbegin] hey u může jít o projev morphing.Its good.You opravdu může jít o řeči na text a textu na řeč morphed. [/Quote] To zní cool ....:) také vede můj poslední rok projektu. . Důl je na audio a akustické elektro .. Vaše myšlenka zní cool ... můžete na podrobnější zpracování tohoto projektu .. MATLAB snad? Jak na to? od modying něčí hlas vstupů přes to je formants? thnx .. Další věc ... Vedle toho projekt audio .. také udergraduate papír dělat ..:) im také Elektronika a sdělovací technika .... Můj plán je, co má být sdělení nebo síťový inženýr .... může někdo navrhnout, co by moje undergrad papír, abych si skvělý zážitek v mém undergrad papíry? .. thnxs tak MCH ...:)

Ahoj, prosím, jasné, zda u chtít jít na simulaci projektů nebo FPGA realizace je. pokud jde o poslední rok se jedná o projekty, s jinými subjekty, je lepší jít na simulaci projektů. lepší jít na "Redukce šumu v rozpoznávání řeči" pomocí MATLAB, atd. ... Pokud se u jít na cvičení je DSP, Matlab je konečný chioce, takže nejprve rozhodnout, urself.

Ahoj im vede elektroniky a im v posledním roce ... chci udělat FPGA projektu ... každý sugeestion! plz pomoc ...

V případě, že můžete dělat FPGA modulační schéma, kde je vstupní údaje uvedené do svého systému a výstup je buď AM, FM nebo PM na základě zvolené modulace.

Ahoj ... Potřebuji projektu Digital Image Watermarking pomocí DFT nebo DWT .. Prosím, pomozte mi ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back