Potřebujete pomoci v ELM9748CAA detektor napětí CMOS IC na baterie

N

NicholasTok

Guest
Ahoj všichni,

V současné době hledám čip IC, které umožňují mě sledovat napětí baterie 9V, kdy napětí baterie klesne pod 4.8V ~ 4.9V bude spouštět a aktivovat buď signálem nebo vibrátor.

Po nějaké brýle na netu jsem narazil na ELM9748CAA - CMOS napětí detektor IC pro baterii.

může někdo mi ukázat, jak může být připojen z 9V baterie jít do ELM9748CAA IC pak načíst?

Díky předem

S pozdravem,
Nicholas Tok

Myslím, že jedním z řešení je takhle:
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj Nicholas,
Jak mister_rf ukázaly, obvod lze použít až do 6V baterii, maximální napětí uvedené na IC.Můžete vidět, pokud poskytnou další modely uvedené na 9 až 12 V provozu.Pokud chcete, můžete použít státního LPM7300 jak je uvedeno v okruhu níže, ale to vyžaduje více compnents a je 8pin SMD IC, které mohou být ručně pájené také.
S pozdravem,
Laktronics

Ahoj Laktronics,

Díky za radu alternativní, půjdu stáhnout datasheet na LMP7300 rozumět víc.

S pozdravem,
Nicholas Tok

Hledáte-9V baterií LR22 monitor typu, s nízkým stand-by proudu nebo jiného?
Můžete použít také LTC1440.

Další nápady
http://www.analog.com/UploadedFiles/Application_Notes/783694550AN139.pdf

Ahoj Nicholas,
Jak to navrhuje mister_rf, LTC1440 je také stejně dobrou volbou.Můžete jen vidět rozdíl v ceně, a rozhodnout se.Pro LTC 1440, jít pro balíček DIP, chcete-li.Rozhodnete-li se o LTC, složky hodnoty budou některé změny, které mohu dát.
Mimochodem, myslíte si, že 9V baterií může pracovat až na 5V?, Pochybuji.Zkontrolujte prosím, zda na tento aspekt.
S pozdravem,
Laktronics

Ale, prahové napětí je
V = 1.18x (R1 R2) / R2
Schovávejte R1-pevné a musíte změnit pouze R2 tak, aby se dosáhlo co nejlepšího napětí 4.8V práh.
R2 = 1.18R1 / (V-1.18)
U = 4,8 V, R1 = 4,7 m
R2 = 1.5M

Ahoj mister_rf a laktronics

Mockrát vám děkuji za pomoc, že mi tyto informativní radu.Pro cenu za LMP7300 podle S 0,9 dolarů ve srovnání levnější LTC1440.podle http://sg.farnell.com/.

Myslím, že budou mít oba IC čipů na test.

mister_rf, Yap budu používat 9V/LR22 baterie

S pozdravem,
Nicholas Tok

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back