Pozitivní-20 problém. (Foto)

Dobrý den, Sokrat: Kladné 20 je možné zakoupit na Conrad Electronic, pokud existuje na Vaši zemi. Sobakava: některé dny bych mohl udělat podobně jako vy. Snažil jsem se opravit první photoresist vrstvy na měděné desce sprayig druhé vrstvy na to, jen několik sekund po první pokus .... S pozdravem, Probert

Ahoj, zkuste použít ředidlo na čištění desky. Nebo lesk nejprve s kovovými nehty, pak vyčistit ředidlem (průmysl stupeň). Při stříkání se bránit, snažte se to udělat v úzké místnosti, že není tam žádný vítr fouká, a ne tolik množství prachu letět kolem, pak praxe, postřik s tenkým povlakem.

Protřepejte sprej může řádně sprej rady a klepněte na něj mírně v ploché poloze na jedné straně na tvrdý povrch jako je stůl, dokud vrstva je ještě ležel palubě plochý a suchý vzduch v temné prachu volné místo pak v troubě na 70deg C po dobu 15 minut a vystavit na etch. Pro rychlý expozice jsem použít jasného slunečního světla na 50 sekund s velkým úspěchem. Používám horní části starého skeneru (sklo a víko držet pozitivní dole na desce) [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 16 minutách: [/color] [/size] Pro leptání se používá 1 díl peroxidu 5 dílů kyseliny bazén a 5 dílů vody leptání čas pod 30 secconds

i použití suchého filmu fotorezistu a dává dobré výsledky. to je negativní jedná film

Ahoj jsem také používal POZITIVNÍ 20 SPRAY I mají také velmi špatný zážitkem PRO STEJNÉ Snažil jsem se od posledního 7 měsíců dosáhnout správné PROCEEDER ale já didnt dostat IT, takže žádné PROSÍM HELP KDE SE DOSTAT READY MADE PHOTO RESIST PCB.

Sobakava si sprej to tlustý, jsem čistý moje deska s matematicko-povznesený lihovin nebo můžete použít sprej alkohol deska co nejtenčí a dal ho do prachu volný horizontální poloze uschnout na vzduchu pak v troubě při teplotě 70 ° C po dobu 15 minut plechovku positiv 20, které jsem pomocí v současné době je asi 3 roky starý a mám úspěch pokaždé s tratí tak malé, jako 0.245 mm Sory pro chudé fotografii, ale vzal jsem to s mou webovou kameru.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back