T
thavamaran
Guest
Ahoj všichni, Im Thavamaran, v současnosti pracuje na závěrečném roce projektu, im pomocí barev CMOS senzor pro můj projekt, TCS230 z Taos.Když jsem testoval to nedávno, jsem omylem místo kolíků opačným směrem na prkénko na krájení, tedy na mém místě šel do Vcc a výstup také šel do Vcc, tak pak si uvědomuji, a umístit jej na správné cestě a připojení osciloskopu, myslím, že dostat náměstí průběh s 50% pracovní cyklus, ale co mám nebyl square wave, ale některé křivky náměstí vlna, nějaký hluk.
Pak jsem dal pauzu, aby senzor a zkuste ho zpátky, bylo to Pracuju, když jsem vystavit ji na různé barvy a frekvence byla změna způsobí, že jeho digitální frekvence výstupu senzoru.ale po jednou, přejde čidlo, takže ohřívá a nebyl větší produkci, pak dám ji odpočinku znovu a zkuste to znovu, je to práce pro někdy dokonale a jednou si ohřívá, žádný výstup.
Prosím, kluci, já opravdu potřebuji poradit na to, co mám dělat?
Brgds,
Thavamaran
Pak jsem dal pauzu, aby senzor a zkuste ho zpátky, bylo to Pracuju, když jsem vystavit ji na různé barvy a frekvence byla změna způsobí, že jeho digitální frekvence výstupu senzoru.ale po jednou, přejde čidlo, takže ohřívá a nebyl větší produkci, pak dám ji odpočinku znovu a zkuste to znovu, je to práce pro někdy dokonale a jednou si ohřívá, žádný výstup.
Prosím, kluci, já opravdu potřebuji poradit na to, co mám dělat?
Brgds,
Thavamaran