Problem s OP-AMP výstup z LP filtr

K

kar2on

Guest
Mám filtr LP design uvedeny níže, jsem sestrojil obvod, na palubě PCB a všechny spoje jsou správné.Nicméně, když jsem se vstup do sinusového průběhu, se zdá být jen hluk vznikající na výstupu.Vstup je 100 mV sinusového průběhu o frekvenci 35 Hz.Kolíky jsou správně připojen, jediná věc, která se, že mi problém zpětnou vazbu odpor.Když obvod je dál, odpor měřený od PIN 2 na zem jde do nekonečna "otevřeným okruhem", ale když přepnu z obvodu, rezistence sahá až do 51K.Je to normální?

Jsem double-kontroluje připojení bezpočtukrát a vstupní napětí měřit stejně, jsem dokonce změnit operační zesilovač, ale okruh stále nefunguje ..prosím pomozte.Děkuju.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Pokud nejste pomocí bilance vstupů, které by měly být ponechány nepřipojený.
Podívejte se na datasheet pro správné použití.

Problém je v tom vlastně okruh pracuje na prkénko na krájení, ale ne tady ....Já jsem otevřel pin 8, protože to je jediný nepoužívá.

Takže, vlastně, jak jsou pinů 1 a 5 připojených v PCB?

Jsem uzemněný nich ....Problém je v tom, že jsem postavil na okruhu na prkénko na krájení a funguje to, ale ne na PCB.

Nejste schopni získat správné měření odporu s zapnutí.
Pokud to nefunguje, je lepší kontrola pracovní bod první.Co je operační zesilovač stejnosměrného napětí výstup?Musí mít 0V DC, pokud je vše v pořádku.

Co je operační zesilovač stejnosměrného napětí výstup?Musí mít 0V DC, pokud je vše v pořádku.

Co to znamená?
Pokud i vstup 3VDC na obou vstupů bych měl dostat 0V?

tam musí být tá špatně na desce, jak je to s b1 b2 &?jak je to s stejnosměrné vstupní offset na sinusové?můžete mít nasycených operační zesilovač?

Ahoj Kar2on,
V schematickém jste odeslali, dodržovat C4 pin připojení k zemi, je to správně připojen?
Zůstatek vstupy jsou encicled zeleně.To znamená nějakou chybu obecně pro OrCAD.
Jaká byla chyba zobrazena?jde,
Sudhir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back