Prosím, pomozte s HFSS 9,2

B

Buqpa

Guest
Ahoj všichni!

Mám problémy navrhování modelu spirály antény na HFSS.Já jsem nový na tento software a já jen chci, aby se jednoduchý model tištěné spirály s ideální port, abych mohl vyzkoušet některé parametry.Budu muset desing Balun později, ale chvíle, kdy jsem jen chci zkusit jednoduchý a ideální model, ale nemám pocit, velmi jisti, co dělám.

Mohl by někdo Tellme, pokud je to správné?Hledal jsem pro somekind projektu jako model, ale jsem nenašel nic.Prosím, dovolte mi připojit soubor projektu.Mohl byste prosím helpme?

Díky předem a omluvit dlouhou messege: S
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ahoj
Jsem nováček, taky.Nicméně, i stáhnout model.
Za prvé, waveport není správné, myslím si, by mělo být non-existenc materiálu na jedné straně.Za druhé, nevím, zda anténa má zem, i přiřadit perf-E na zem.Za třetí, měli byste čerpat ABC box pro simulaci daleko pole.Konečně je cena hodně času simulovat model, myslím, že je to kvůli tenké mědi.
Přikládám upravený model sem, možná vám pomůže!
jde!

EdmundZheng napsal:

ahoj

Jsem nováček, taky.
Nicméně, i stáhnout model.

Za prvé, waveport není správné, myslím si, by mělo být non-existenc materiálu na jedné straně.
Za druhé, nevím, zda je anténa má zem, i přiřadit perf-E na zem.
Za třetí, měli byste čerpat ABC box pro simulaci daleko pole.
Konečně je cena hodně času simulovat model, myslím, že je to kvůli tenké mědi.

Přikládám upravený model sem, možná vám pomůže!

jde!

hi Buqpa:

Omlouváme se za moje špatná angličtina, možná nechápu, co jsi řekl dobře.
Za prvé, jste upravili záření je v pořádku, jen 0.25λ pryč, je dost.Za druhé, jako ve skutečnosti, antény také vyzařuje pod konečných zem, takže by mělo čerpat větší krabice obsahuje model.Nicméně, i účelově nekonečnou zem ušetřit čas, také to může udělat perfektní přiblížení.Za třetí, ve skutečnosti, můžete kreslit obdélníky místo mědi a přiřadit per-E nebo konečnou vodivost, ušetříte spoustu času.A konečně, myslím, že můžete přiřadit lumpport pro tento model.V případě dotazů se můžete mailem na mě.jde.
Edmund

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back