A
abdoeng
Guest
Ahoj všem, mám připravit teze o reflectarray, pokud každý subjekt zájem, můžeme podělit o své názory týkající
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jistý, že to tak snadné, pomocí mikropáskového dipólu kříž nebo kříž slotAhoj, dnes jsem dělal můj poslední rok projektu. Může mi někdo pomoct, jak vytvořit kruhové polarizace antény pro reflectarray .. TQ ..
Ano, pokud používají dvě u pahýly conntecing TP náplast s jedním n směru X a jednu ve směru Y, ale s se liší délkou , která se rovná 90 ° fázeDíky abdoeng ... Chtěl bych se zeptat jak je to u Používáte-li čep odpovídající připojení k patch element? je to snadné?
Hi abdoeng, Zkusili jste skenování hlavní paprsek své reflectarray DRA od soustředěný útok směrem k určité úhlu? Díky.nemám, že model používám pouze DRA buněk design reflectarray
Co u míní scan? U znamenat, snímací paprsek, který používám aktivních složek? Nebo u mysli výložníků s theta a phi až do teď, jen jsem si pevné režie paprskuHi abdoeng, Zkusili jste skenování hlavní paprsek své reflectarray DRA od soustředěný útok směrem k určitým úhlem? Díky.