reflectarray zájem

A

abdoeng

Guest
Ahoj všem, mám připravit teze o reflectarray, pokud každý subjekt zájem, můžeme podělit o své názory týkající

Ahoj abdoeng, já se připravuju na práci reflectarray taky. Vidím, že vaše zpráva byla umístěna v létě loňského roku, jsi hotová? Jsem analýzy reflectarray na anulární geometrie kruhu patch. Mám nějaký problém s simulovat HFSS v. 11. Jaký software jste použili? Těším se na slyším od vás brzy, Alessandro

Hi musíte simulovat každé buňce zvlášť, najít fáze zpoždění (Arg. S21). Nakreslete buňky a místo do apropriate okrajové podmínky (Open, pro případ SVS). Poté můžete celý model reflectarray. Zdroj antény lze modelovat sami, a pokud pole může být dovezeno do reflectarray tak, aby simulace netrvá tak dlouho. Chtěl bych jít pro Studio MIKROVLNNÉ CST místo jiné nástroje, protože celá struktura může být příliš velké, než aby se ovládal konečných prvků nástrojů. Přejeme Vám hodně štěstí!

[Quote = cicocicobum] Ahoj abdoeng, já se připravuju na práci reflectarray taky. Vidím, že vaše zpráva byla umístěna v létě loňského roku, jsi hotová? Jsem analýzy reflectarray na anulární geometrie kruhu patch. Mám nějaký problém s simulovat HFSS v. 11. Jaký software jste použili? Těším se na slyším od vás brzy, Alessandro [/quote] Ahoj Alessandro, díky za ur question.no já se jen snažím pochopit teorii john yuang z reflectarray.i již simuluje některé buňky velmi dobře v CST a Ansoft designer.i doufám, pomohou u mpero, mohl jsem dělat izotropní zdroj CST, pokud ano, všechny mé problémy vyřešit jde

Ahoj Abdoeng I havent simulovat, ale nezdá být tak těžké ...

Ahoj mpero, jak se u RU interewst v CST? Mám cst2007b.could u upload ur CST soubor ur všesměrové elemet zde může pomohlo jde

@ @ Adgoeng cicocicobum může u Prosím stručně detail vašeho nápadu

Abdoeng jsem přidal 2006b zip soubor - doufám, že si můžete otevřít. V případě, že nemůžete jen e-mail mi, můžeme najít jinou cestu. Hodně štěstí a bavte se! mpero

Ahoj, já jsem teď návrh odráží, pole s Ansoft Designer. Mám však setkat s problémem na šířku pásma. Každý, kdo by mi říct, jak zlepšit šířku pásma? Byl bych velice si vaší asistence

Ahoj, dnes jsem dělal můj poslední rok projektu. Může mi někdo pomoct, jak vytvořit kruhové polarizace antény pro reflectarray .. TQ ..

Ahoj, dnes jsem dělal můj poslední rok projektu. Může mi někdo pomoct, jak vytvořit kruhové polarizace antény pro reflectarray .. TQ ..
jistý, že to tak snadné, pomocí mikropáskového dipólu kříž nebo kříž slot

Díky abdoeng ... Chtěl bych se zeptat jak je to u Používáte-li čep odpovídající připojení k patch element? Je to snadné?

Díky abdoeng ... Chtěl bych se zeptat jak je to u Používáte-li čep odpovídající připojení k patch element? je to snadné?
Ano, pokud používají dvě u pahýly conntecing TP náplast s jedním n směru X a jednu ve směru Y, ale s se liší délkou , která se rovná 90 ° fáze

díky moc .. abdoeng Pokusím se to, ale teď jsem se k podobným s CST software.do si knw, jak navrhnout pomocí CST software? ještě jednou díky ..

může u pošlete mi příklad simulace, která jste to .. nyní zcela Nemám ponětí, co mám dělat nebo jak začít moje project.is to udělat kalkulaci, nebo design? díky,,

Nemám, že model používám pouze DRA buňky v designu reflectarray

Díky za odpověď ur abdoeng .. jak navrhnout anténu reflectarray CST?

nemám, že model používám pouze DRA buněk design reflectarray
Hi abdoeng,:) Zkusili jste skenování hlavní paprsek své reflectarray DRA od soustředěný útok směrem k určité úhlu? Díky.

Hi abdoeng,:) Zkusili jste skenování hlavní paprsek své reflectarray DRA od soustředěný útok směrem k určitým úhlem? Díky.
Co u míní scan? U znamenat, snímací paprsek, který používám aktivních složek? Nebo u mysli výložníků s theta a phi až do teď, jen jsem si pevné režie paprsku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back