G
good cp
Guest
Ahoj abdoeng .. lze simulovat i rovinnou vlnu a vlnovodu současně CST?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[SIZE = 1] --- ------- Příspěvek přidal v 21:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 21:49 ----------[/SIZE] [/COLOR]tak snadné, stačí změnit theta node = 30 místo nuly v této rovnici o tom, jak se dostat fáze (reflectarray princip) [url = http://images.elektroda.net/70_1286834216.jpg]Díky za odpověď, ano ... Mám na mysli pevné režie paprsku. Tak jak se vám změnit směr paprsku? Pojďme říct, jestli máme centrum roh zdroj osvětlení reflectarray shora, a odráží oblasti by měly tvořit paprsek na theta = 0 stupňů. Pokud tedy chcete, aby paprsek bodu na theta = 30 stupňů od směru soustředěný útok, tak jak to udělat? Jakékoli návrhy budou ocení. Díky[/url]
Hi abdoeng, že ne mysli, aby vysvětlil, co je "phi Thi = = 0" představuje? a pokud mohu použít metodu vlnovodu, když simulovat kompletní reflectarray, co se mezi element mezery mám použít? DěkujiFloquet režimu a vlnovodu je stejný výsledek jako přesně Thi = phi = 0, ale Floquet je obecnější
Hi konmpy, rád slyším, že máš farfield. Mimochodem, proč chcete vědět, vzor farfield z jednoho prvku?Amanda Děkujeme za Vaši odpověď. Už jsem dostal farfield v CST MWS pomocí periodické hranice a pak definovat konečné reflectarray v farfield možností. Jen tím, že přidá farfield monitor nefunguje tak, jak musíme definovat odpovídající okrajové podmínky ..