reflectarray zájem

Ahoj abdoeng .. lze simulovat i rovinnou vlnu a vlnovodu současně CST?

Díky za odpověď, ano ... Mám na mysli pevné režie paprsku. Tak jak se vám změnit směr paprsku? Pojďme říct, jestli máme centrum roh zdroj osvětlení reflectarray shora, a odráží oblasti by měly tvořit paprsek na theta = 0 stupňů. Pokud tedy chcete, aby paprsek bodu na theta = 30 stupňů od směru soustředěný útok, tak jak to udělat? Jakékoli návrhy budou ocení. :) Díky

[SIZE = 1] --- ------- Příspěvek přidal v 21:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 21:49 ----------[/SIZE] [/COLOR]
Díky za odpověď, ano ... Mám na mysli pevné režie paprsku. Tak jak se vám změnit směr paprsku? Pojďme říct, jestli máme centrum roh zdroj osvětlení reflectarray shora, a odráží oblasti by měly tvořit paprsek na theta = 0 stupňů. Pokud tedy chcete, aby paprsek bodu na theta = 30 stupňů od směru soustředěný útok, tak jak to udělat? Jakékoli návrhy budou ocení. :) Díky
tak snadné, stačí změnit theta node = 30 místo nuly v této rovnici o tom, jak se dostat fáze (reflectarray princip) [url = http://images.elektroda.net/70_1286834216.jpg]
70_1286834216_thumb.jpg
[/url]

Díky za užitečné rovnice pro fázi distribuce, jste tak laskavý.

Mám simulovat řadu konfigurací pro jednotky hodnoty buněk a používá okrajové podmínky představují nekonečnou reflectarrays. až teď jsem jen simulovat k zamyšlení a reflexi ztráty výkonnosti fázi, teď chci udělat získat Farfield vzory. Můžete mi prosím pomozte mi vytvořit Farfield vzorů pomocí CST nebo HFSS.? Jeden z mých navrženého modelu je připojen.

Floquet režimu a vlnovodu je stejný výsledek jako přesně Thi = phi = 0, ale Floquet je obecnější
Hi abdoeng, že ne mysli, aby vysvětlil, co je "phi Thi = = 0" představuje? a pokud mohu použít metodu vlnovodu, když simulovat kompletní reflectarray, co se mezi element mezery mám použít? Děkuji

Děkujeme za Vaši odpověď Amanda. Už jsem dostal farfield v CST MWS pomocí periodické hranice a pak definovat konečné reflectarray v farfield možností. Jen tím, že přidá farfield monitor nefunguje tak, jak musíme definovat odpovídající okrajové podmínky ..

Amanda Děkujeme za Vaši odpověď. Už jsem dostal farfield v CST MWS pomocí periodické hranice a pak definovat konečné reflectarray v farfield možností. Jen tím, že přidá farfield monitor nefunguje tak, jak musíme definovat odpovídající okrajové podmínky ..
Hi konmpy, rád slyším, že máš farfield. Mimochodem, proč chcete vědět, vzor farfield z jednoho prvku?

Ahoj Amanda, vlastně mě nezajímá vzoru farfield jednotlivých prvků. Nicméně jsem simulovat jeden prvek a pomocí okrajových podmínek Hledám vzor Farfield na pole, kde bych mohl měnit počet prvků, aby bylo možné pozorovat účinek na vzoru Farfield.

AOA abdoeng78 Snažím se dostat s křivkou DRA Ka pásmu X, ale tento výsledek jsem nahrávání souborů prosím dejte mi vědět, kde jsem udělal špatně

Žádné konmpy u špatného každý prvek má své schéma a jeho velikosti, takže všichni se stejným tvarem, tj. každý z nich má své unikátní farfield tak špatné se domnívat, u dostat farfield jednoho prvku a vynásobte ji řada faktorů dostat reflectarray celkovou Pokud pole

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 15:55 ---------- Předchozí příspěvek byl v 15:54 --- -------</span></span>
Myslím, že odpověď u Shahzada Doufám, že moje odpověď pomůže u

Ahoj Ahoj ... Můj malý projekt byl založen na použití mikropáskové antény reflectarray záplat ..

Hele já nejsem dostat požadovaný výstup ... může u plz poslat mne jednoduché simulaci antény reflectarray ...!!

Zkontrolujte prosím, zda příspěvek # 30 U dostanou nějaké simulace soubor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back