Relé řešení založené na výpadek fáze na 3-fázový motor

M

modeonz

Guest
ve 3 fáze motoru, je-li změna u připojení 2 fáze bude motor točit v opačném směru. Takže pokud je hlavní napájení se za chyby a změny provozovatele 2 fází špatně, bude to velmi velká chyba. Je tam nějaký relé, které jsou schopny detekovat tuto poruchu a ovládat Vím, že můžeme předejít tomuto problému pomocí mikrořadiče a "konvertor a invertor" circuites. ale i hledat řešení pomocí relé, může někdo pomoci?!

Přečetl jsem si manuál. Vidím, že toto relé mohou sledovat sled fází selhání a pak deenergize. ale pokud existuje relé, které může napravit fáze, že když je možné sledovat selhání Abd žlutá LED zapnout, může vyměnit fáze s sebou, až se zjistí, že to je správné tak tím, že tímto způsobem je možné opravit i Nevím, jestli je to špatné nebo dobré myšlenky a nakonec Díky za pomoc

Myslel jsem, že případné použití by bylo zřejmé. Buď jej použít jako montoring zařízení, například zamykání start motoru v případě výpadku fáze nebo otočení fáze, nebo můžete použít v cojunction s mocí stykače pro automatické otočení fáze. Použil jsem tuto techniku ​​pro mobilní zařízení.

váš nápad je to dobrý nápad, ale mám dotaz, aby bylo více zřejmé, toto relé sledovat změny fáze a detekovat, ale s refrence co? Mám na mysli, pokud fází A, B, C a při provozu se stane b, a, c je snadné zjistit, že ............... "Zatímco", ale když to přijde a, b, c a i vypnout elektřinu, a když jsem znovu ji zapněte ji přijde b, a, c ........... takže nebylo energie v relé, když je fáze obrátil tak, jak to bude to zjistí. Nevím nic o relayes tak odpusťte mi na tuto otázku, je-li stuiped

Dobrý den, mohl otočení fáze během provozu jen stěží očekávat, v podstatě automatické otočení fáze je ke korekci chyb vedení, nebo na staveništi, kde by mohlo být možná napájecí přepínací ke generátoru. Podobně jako třífázové sledu sledovat relé vyhodnocuje směr točivého pole. Dva stykače jsou přepnout vzájemné exkluzivní relé v závislosti na signálu. S pozdravem, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back