SIM300 odpočinkové PCB design - pojďme FAB některé PCB:)

D

ds18s20

Guest
Dobrý den, před časem někdo zmínil, že mají navrženy odpočinkové PCB pro tento tíživý GSM modul - ale vlákno mrtvých a šel jsem zpět didnt slyšet od této osoby. Pokud někdo udělal design PCB na útěku deska pro SIM300 modul, dejte mi prosím vědět a případně sdílet své gerbers - chci FAB pár rad pro mě, a pokud je zájem, můžeme FAB šarže a každá rada bude stejně jako 10 dolarů nebo méně. Tím mám na mysli šarže množství 10 desek a více. Jsem příliš retardovaný s Eagle si sednout a udělat desku, KDR to, Můj soused zabiják. Bude to pravděpodobně trvat mi měsíc frustrace, takže pokud jste to udělali již (což také znamená, že jste pořádné s CAD) prosím, řekněte!
SIM300_module.jpg
Díky ~ B

co spicifically návrhu PCB chceš? jaké je vaše aplikace?

[Quote = modul chlap] co spicifically návrhu PCB, které chcete, co je vaše aplikace [/quote] Ahoj Jen základní breakout -? Smyslu všech pinů mocule jsou směrovány na pájecí podložku nebo nějaký druh konektoru - cokoliv. Něco opravdu základní Díky ~ b

Dostal jsem nějaké 74LS573, LM393 a LM358 mimo jiné ve svém obvodu, který tvoří rozhraní μC na SIM300 modulu. Mám v plánu trasu PCB a já potřebuji nějaké rady, jak jít Abt to. Tha SIM300 list se zmínit o řídce mít samostatný digitální a analogové pozemní. Musím mít dva různé důvody? Musím seskupení všech digitálních IO dohromady pomocí jediného důvodu, a pak trasu na jediného bodu s jiným soustředěnými analogového IO? Mimochodem, já jsem s použitím pouze dvouvrstvé desky. Hodnocení kit musel celou oblast, kde sedí SIM300 modul pájka maskovaný. Je to doporučil?

Dobrý den DS18S20, máš nějaký pokrok v rozvíjení SIM300 palubě ještě?? Dejte mi vědět, jestli můžeme udělat nějaké

[Quote = gemni7] Dobrý den DS18S20, máš nějaký pokrok v rozvíjení SIM300 palubě ještě?? Dejte mi vědět, jestli můžeme udělat nějaké [/quote] Ne, zdá se, že modul, který hasnt produkoval velký zájem. Oni přece mají dev palubě, ale jeho prohibitivní, aby si ji koupili jen hrát s modulem ... Mám konektor, ale jeho příliš malá na drát s copánky. Tak jsem si našel jiný modul, který umožňuje více "civilizovaný" vedení pro účely proto:)

Mám i SIM300 a SIM300C. pouze rozdíl je typ konektoru, 300C má 60pin DIP konektor, velmi snadné použití. se u paměti říká, který modul jste nalezli a kolik to stálo GRT den

[Quote = gemni7] se u paměti říká, který modul jste nalezli a kolik to stojí grt den [/quote] Mám SIM300_V7.02 vytištěné na modulu. Mám to za 50 dolarů přímo od SIMCOM. Telefon: 86-139-228-03-475 to dokonce přišel s konektorem, který je SMD a reálné bolesti pájka. Kromě toho tam přece není žádné zásuvky SIM ani anténní konektor, takže dev palubě by bylo ideální. Jinak modul není použitelný pro mě. Že konektor je prostě příliš malá. Na desce je k dispozici pro DEV jsem nechtěl trávit $ 130 pro některé PCB ... :) ~ B

Mám stejný SIM300. Budu rozvíjet svou vlastní desce, takže jsem ji používat, mám to levnější než ty. Mám také RF konektor s kabelem a anténou pro 4,00 dolarů jen a funguje to v pohodě. SIM Jacket mě stálo 2,00 dolarů není špatné. doufejme, že budu mít možnost rozvíjet své vlastní lodi v příštím týdnu. Jaké doklady a pomůže soubory, které jste dostali od SIM.com? [/Tex]

[Quote = gemni7] mám to levnější než ty. Jaké doklady a pomůže soubory, které jste dostali od SIM.com? [/Tex] [/quote] Levnější je relativní vole - pamatujte, že nejste ve Spojených státech, takže chepar je jen hra slov pak ... :) Myslíš, že o ceně příležitosti a kupní síla! Mám veškerou dokumentaci od SIMCOM. Tady je: www.cognitivekipple.com/store/ssim300.zip Také mi někdo dal stopa Protel DDB soubor, který modul, takže v případě, že pomáhá tady je: www.cognitivekipple .com/store/sim300.ddb Nemám Protel, takže jsem nemohl použít, ale pokud jste do FAB biz Jsem si jistý, že by větší smysl pro vás. Bez ohledu na konečný produkt by mohl být, měla by být její zhotovení být náklady nižší než dev palubě, jinak jsme se lépe s vlastním Sima dev palubě ... LOL

ur vítáni. Pokud se vám zdá dobrý zdroj pro ty, desky, dejte mi vědět. Jsem stále schopen střílet do můj malý modul, Thx

Ahoj kluci, Má někdo dokončit SIM300 útěk palubě? Pokud ne, prosím, kontaktujte mě. Mohu poskytnout zjednodušit útěk DPS. Mohu také poskytnout další modul hodnocení desek, prohlédněte si prosím mé domovské stránce na adrese: www.hi-cloud.com . Nebo poštou na mě: keith3000@163.com. Bavte se s bezdrátovou!

[Quote = highcloud] Má někdo dokončit SIM300 útěk palubě? Pokud ne, prosím, kontaktujte mě. Mohu poskytnout zjednodušit útěk DPS [/quote] Podíval se na webových stránkách, ale vidím jen několik demo / vývoj desky -. Nichž jeden pracuje s SIM300 moduly?
SIM300C_EVB.JPG
MC55_EVB.JPG
MC39i_EVB.JPG

Ahoj, tady je fotka pro SIM300 modul. Vyvinuli jsme řadu útěku DPS pro moduly GSM / GPRS. Stejně jako MC55, Sim300/300C, GR64, atd. Link: [url = http://images.elektroda.net/89_1212046191.jpg]
89_1212046191_thumb.jpg
[ / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back