SIM300 odpočinkové PCB design - pojďme FAB některé PCB:)

ahoj sabeti_1990 u které se přidají 2 prvku betwin RxD TxD mega 64 a sim 300 a ne psal, že co je to i 300cz použít sim, ale mohu jen posílat data Whith mikro a nemusí příjmout od sim300 v čem je problém? může u mi pomoci? proč já dotírat reecive data z sim300 na mikro, ale může příjmout od sim 300 v pc

ahoj, funguje bez sim300 SMF05C?? Já jen chci udělat nějaké testy s sim300. Je možné komunikovat pouze přes TX a RX?

Je tam standardní konektor stuhu k dispozici, které můžeme použít pro připojení SIMCOM na prkénko / PCB? Mám SIMCOM548C. To má 60 pinový konektor. Mám samice SMD konektor pro to, která vypadá jako jeho bude dost těžké ruce pájka. Nicméně, zásuvka vypadá jako konektor se dostanete na spoustu bytu stuhy. Přemýšlím-li odpovídající stuhou konektoru lze připojit do pásky vodiče lze připojit snadno k PCB / prkénko (potřebuji jen asi čtvrtina z nich) Každý, kdo vědět, jestli je to možné? Vědět, kde si můžete koupit páskou konektory?

Mám dotaz týkající se rozložení úvahy Je nutné vytvořit Nekonečná rovina na PCB podle postoje moduly? Je vhodné připojit stínění na tento uzemnění? Druhá věc je použití pouze std Sériové rozhraní (nikoli Debug) s RXD / TXD a GND, je třeba vzít péči o jakékoli úvahy o odchodu dalších pinů (RTS. ..)? Děkuji Vám za informace!

[Quote = sabeti_1990] hi každý Je to DPS o sim300c + ATmega64, že udělám to. funguje to dobře doufám, že to je užitečné, pokud chcete další U řekněte mi být úspěch [url = http://images.elektroda.net/34_1227773580.jpg]
quote] Grateful mohl byste vysvětlit, více informací o tomto PCB

Ahoj všichni, já jsem návrh projektu pro sim 300cz v mé škole. stejné to (sim300c). i dont najít datasheet modulu 300cz. může u mi pomoci? pospěš si! Díky moc všem!

můžete vysvětlit o plošných a dej mi PCB email: truong_giang2211@yahoo.com díky moc!

jak mohu číst sms s příkazem at v kódu s micro (ne Hyper Terminal)? a jak mohu zjistit Enter (CR)? Díky

Podívejte se na zdrojový kód na konec: [URL = "http://s193925491.onlinehome.us/lighttower/"] SMS kontroly projektu [/URL]
block_diagram . png

Ahoj přátelé, chtěl bych ocenit, když někdo poskytnout mi konstrukci DPS pro SIM300CZ EVB ..... Thx S pozdravem, Ali Ahmad

Ahoj všem, dělám projekt využívající SmartTM1 GSM modul. Vím, že někdo může udělat s tímto GSM modul před coz Nemohu najít uživatelský manuál tohoto modulu. Thankx hodně. Quang Tien

Dobrá práce pánové, nyní, konektory lze zapojit do designu Eagle poslední krok, aby to opravdu výhodné pro všechny ty snahy o azyl EVB je publikovat Gerber soubory, takže každý může snadno odeslat do levných čínských FAB domu a desky s nulovým úsilím. Každý, kdo připraven s gerbers pro jednoduchou break-out PCB pro tento modul?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back