sled fází? ale jak ?????

D

dolphin1

Guest
Ne, já chci measuare třífázové Jestliže tři fáze, není správný směr, bude pic je vypnout LED (0) směr ze tří fází je správný pic zapnout LED (1)
Jak je možné najít správný směr tři fáze line?? 16C712

Chcete-li Sens sled fází (RST nebo TSR, ..), budete potřebovat 3 opto-vazební (omezit curent na diody straně můžete použít rezistor nebo kondenzátor), připojené na 3 PIC na vstupy.Co budete snímání je nula-křížení tzn.nula na Urs, nebo Ust, nebo UTR.
Můžete samozřejmě potřeba říct, PIC, který sekvence je správná tak při snímání PIC budou moci najít ty správné posloupnosti a aktivovat LED způsobem ..

Děkujeme, vy mi vzorek program nebo algotritma protože nemůžu napsat, které z nich (RST) je za záda, nebo jak mohu rozlišovat R nebo S, nebo T??

Vy, jako projektant musí určit, které kabelu budete volat R, S nebo T.
Každý z nich je spojena (přes optočlen) na vyhrazené pin a kód musí jen zjistit, která fáze je první a poslední, kterou jsem ..

Než množství
Moje druhá otázka se týká moje první otázka
které signál, že chci najít směr z nich
je přes signál DC
za to, co !!???
Protože jsou i konverzi střídavého signálu na dc ale to stejnosměrného napětí patří AC riple stejně jako ....
Na druhou stranu, jak jsem se zjistit, kdy je signál start bod nula, protože můj pic počáteční s 4MHZ ...

4 MHz hodiny vašeho PIC je více než dost následovat impulsů od nuly-křížení detektory.
Zde jsou některé příklady ..
Zero-křížení obvod s transformátorem:
http://www.visionics.ee/curriculum/Experiments/Zero% 20Crossing% 20Detector/Zero% 20Crossing% 20Detector1.html
Zero-křížení s opto-vazební:
http://www.mcselec.com/an_125.htmPřidáno po 7 minutách:Viděl jsem váš obrázek (jpg nebo gif formáty by byl vítaný) a můžete použít podobné uspořádání, ale bez 47ľF kondenzátor.To vám dá 4.7V zvlnění a jednoduchým komparátorem nebo dokonce Schmitt trigger vrata (CD4093, 74C14 nebo podobné), budete moci převést tento signál na náměstí vlna, která může být krmena přímo do PIC ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back