snímač vibrací

D

david90

Guest
Jak by se u tuto okruhu do snímač vibrací?
http://undershorts.org/espresso/air_whammy/schematicg.gif

Když se protřepe, chci, aby to aktivovat relé, takže bych třeba mikrokontroléru pro detekci napětí hroty z vibrace?

Můžete použít druhou polovinu 358 operační zesilovač ve srovnávací konfiguraci s potenciometrem pro nastavení citlivosti.Výstupem z této operační zesilovač může řídit tranzistor, který aktivuje relé.
S pozdravem,
IanP

citlivosti, výstup z operační zesilovač přejde do dělič napětí nebo hrnec a z hrnce do komparátor?Nejsem jasné komparátor obvodu.

Protože já jdu dát rozhraní tohoto okruhu, aby moje alarm systém auto, co mohu udělat pro snížení spotřeby elektrické energie?Obvodu vyžaduje 5V a-5V, takže je třeba regulátor jít z 12V na 5 ale nebude, že produkuje hodně tepla?

Můžete ffed tento signál přímo do "srovnávací" ( ) vstup a dát potenciometr mezi zásobovací linky a krmení svého výstupu komparátoru je (-), což se nesníží rozsah od akcelerometru-buffer obvodu.
Pokud jde o dodávky se týká můžete vytvořit arfificial vozovku deviding 12V na /-6V, (a pak reducuing tohoto napětí na / -5-li to nezbytné) a já jsem docela jistý, že tyto obvody lze snadno manipulovat /-6V stejně jako /-5V ..
To může být provedeno jiným 358 operační zesilovač, kde ( ) vstup je připojen na 2 stejné rezistory deviding napájecí napětí o 2, a (-) vstup je připojen k opamps výstup - napětí následovníka.
Můžete vizualizovat tyto obvody?
S pozdravem,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back