Snadné PIC USB CDC

Ahoj já prostě nemůžu nastavit manuální instalace se mchpcdc.inf soubor jeho slovy Neuznaná zařízení, můžete mi pomoci?

chci poslat data z pic pinů 18f4550via usb D + a D-piny. im pomocí pic 18f4550 řadič. chci poslat na pc. má některá data v binární. může někdo poslat mne kód zaslání jakékoli hexadecimální nebo binární data přes USB piny D + a D-. e-mail: ashu_aka88@yahoo.com díky

To nakonec pracoval můj D-a D + byly převrácené. Ovladače jsem dostal od mého CCS "C: \\ Arquivos de Programas \\ PICC \\ Drivers" - výchozí Mám pochybnosti, co je správné rychlost v Hiperterminal? Jsem pracující na 115200, ale nejsem si jistý, jestli je ten nejlepší. ještě jednou díky

Mohu zaslat informace s tímto usb? Chci se připojit Bluetooth USB dongle pro pic takže mohu připojit k pic přes bluetooth jako buňka

Ahoj přátelé, já jsem pracovat v PIC18F development.when CDC_MSD oka v mém zařízení s PC, okna průvodce otevřené a požádat o instalaci CDC driver.I mají najít INF CDC soubor ručně to funguje i fine.But opět připojte zařízení, v jiném port.Wizard znovu a znovu otevřít, zeptejte se mě najít řidiče file.Please pomozte mi nainstalovat jeden čas, že stávající ovladač bude podporovat všechny port CDC komunikace bez použití umístění device.If u nějaké nápady, aby se zabránilo místo CDC řidič znovu a znovu naproti tomu zaznamenaly SOMS

somasundari líto, musíte dát inf, kolikrát jste změnit z USB portu, alespoň jste mohl nastavit oken najít řidiče, bude to dostat na předchozí instalaci inf. ze systému.

Děkuji Vám za odpověď. Mám ještě jednu pochybnost, jak nakonfigurovat systém Windows najít soubor INF automaticky, je-li u mít nějakou představu, prosím pomozte mi vyřešit problém.

Dobrý den, jsem nainstaloval můj přístroj používán. Hex soubor. Za to, že jsem nainstaloval. Inf. Ale můj počítač není schopen rozpoznat můj přístroj. Plz pomozte mi. Mám další otázku: Doesnt tohoto přístroje musí sys soubor.?

Problém s cdc řidiče: Při vložení usb, dostanete něco jako: žádný ovladač. Přejděte na Správce zařízení, uvidíte svou usb, ale bez řidiče v seznamu. Přejít na Vlastnosti Údaje - a od nemovitosti-vyberte ID hardwaru Uvidíte: USB \\ VID_0461 & PID_0033 (nebo jiná hodnota) přejděte do hex adresáře, otevřete mchpcdc.inf soubor, jděte dolů některé řádky: [DeviceList]% POPIS% = DriverInstall, USB \\ VID_04D8 & PID_000A Nahradit VID_04d8 konec pid_000a s hodnotou z přístroje manager.Then zachránit inf. soubor, přejděte na aktualizaci ovladače a jděte do svého modifikované mchpcdc.inf obdržíte z okna něco jako řidič bez ověření - pokračovat .... a 100 ok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back