Syntehsizable VHDL kód

O

Osbourne

Guest
Četl jsem knihu o Ashendens VHDL, ale poznala jsem, že ne vše může být syntetizován.Jak mohu vědět, které části VHDL jsou syntetizovatelné a které ne?

Nejlepší, co se týkají J. Bhaskar.Primer VHDL.Addison Wesley knihu!

Ahoj Osbourne,

I m není znamenat moc vás, chápu, že jste začínající pomocí HDL s to je opravdu komentář k mnoha otázek, které jsem už četl na tomto fóru, tak prosím ne t být uražený!

V nedávném post o tom horku pracovat v, ověřování Zdálo se, že společným jmenovatelem byla tato připsána na rostoucí složitost, Zajímalo by mě, kolik je to opravdu kvůli pádu dovedností v psaní HDL na prvním místě!

Don t jít a přečíst si o tom, co někdo jiný si myslí, že může být syntetizován, jen o tom přemýšlet, stane se zjevné!

Pokud váš chcete napsat HDL s efektivně, musíte se nejprve bude schopen navrhovat číslicové obvody.Máte-li pochopit, co může udělat okruh pak budete vědět, co můžete syntézu a co nemůžete.

Já píšu to ve snaze pomoci vám na vaší cestě k psaní dobrý HDL, jeho ne jako kritiku.

Vzpomeňte si, co HDL skutečně znamená, popsat hardware, který chcete, a ne nějaké abstraktní představu o tom, co chcete kus kódu dělat.

Myslím si, že je to nejcennější kousek radu uslyšíte o psaní HDL, napsat popis hardware, který chcete

I d naznačují, že si zapíšete, co chcete přístroj k tomu, popsat ji v HDL pak post i popis a VHDL zde a požádat o radu.

I pomůže ven a já jsem jist, že mnozí jiní by taky (já jsem měl nějaké velké rady z tohoto fóra)

S přátelským pozdravem a hodně štěstí s tím Bob

hi,
Úvod do VHDL do douglus Perry je dobrá kniha pro syntézu VHDL.

S pozdravem,
srik.

Ahoj Engineer_Bob,

Hej, to je opravdu dobrá rada.Jak jste položil, je velmi dobrá.

Budu držet THT v mé mysli.

Díky
no_mad

Osbourne napsal:

Četl jsem knihu o Ashendens VHDL, ale poznala jsem, že ne vše může být syntetizován.
Jak mohu vědět, které části VHDL jsou syntetizovatelné a které ne?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back