test o konvoluční kódování

M

malaylah

Guest
Jsem začátečník v digitální komunikaci.V současné době mám poslední rok projektu, který se zabývá konvoluční kód.Já jsem za použití R-2 / 3, BICM ID systému (a to je pevně nemůže změnit).Nicméně, chyba podlaha došlo v nařízení o blokových výjimkách 5E-4.To se stalo příliš brzy na mě.Je tu někdo z vás schopen pomoci mi na to?Nebo je tu někdo, design BICM-ID systém s Rc = 2 / 3 před.Mimochodem, já jsem s použitím 16 QAM.Opravdu doufám, někdo mi může pomoci, o tom protože jsem je třeba odeslat co nejdříve.

Problém mohl být ve vašem oprava softwarové chyby nebo analogové hardware.Zkuste vytvořit soubor, který obsahuje údaje, které obdržel od ideální analogového přijímače jen dát různé množství vědět chyb v něm.Podívejte se, zda jsou opraveny správně.

Pak na své analogové části, posílat data a uvidíme, co syrové chybovost je.Vzhledem k tomu, SNR zlepšuje, podlaha vám je způsobeno prováděním ztráty.

Věřím, že můj konvoluční kód je v pořádku.A jsem otestoval, že s vaší metodou.Je pracovní Nice.Myslím, že chyba patře se vyskytují v mém návrhu je něco jako turbo kód také.Některý mají zkušenosti vyřešit problém?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back