J
jeevan.life
Guest
Jak si můžete hrát s tepl. po nahrávání ven? jeho ne ve vaší kontrolou ... můžete mi prosím objasnit svůj ans? Během STA můžeme tepl. na zvážení, ale jak po pásku? ..ahoj karotky držet a nastavit porušování jsou vzájemně exkluzivní a vilations mohou být upraveny s combi zpoždění a tato zpoždění bude víc, pokud u zvýšit provozní teplota a bude nižší, pokud u decrese tepl .. jen je to můj thoguht prosím navrhnout mi, zda je jeho možné v reálném čase, nebo ne, a řekněte mi, jestli je nějaký problém s hraním temp
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 11:24 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:21 ----------</span></span>
I dont myslím, čipy jsou vyráběny pro práci v laboratoře jen jeden .... tak bych řekl, vynechat tepl. a hrát si s tepl. opravit jakékoliv porušení .... nejlepší je zvýšení / snížení DataPath zpoždění nebo zavést zkosení na hodiny cesty ...Ahoj mrkev, po výrobě čipu, pokud jste stále držet porušení. pak to nebude fungovat. Ale přesto, pokud chcete, aby to fungovalo, jděte do laboratoře, zvýšení laboratorní teploty v závislosti na době držení porušení zákona, protože držet porušení je nepřímo úměrná můžete, aby to fungovalo.