Upevňovací Setup & Hold porušení

ahoj karotky držet a nastavit porušování jsou vzájemně exkluzivní a vilations mohou být upraveny s combi zpoždění a tato zpoždění bude víc, pokud u zvýšit provozní teplota a bude nižší, pokud u decrese tepl .. jen je to můj thoguht prosím navrhnout mi, zda je jeho možné v reálném čase, nebo ne, a řekněte mi, jestli je nějaký problém s hraním temp
Jak si můžete hrát s tepl. po nahrávání ven? jeho ne ve vaší kontrolou ... můžete mi prosím objasnit svůj ans? Během STA můžeme tepl. na zvážení, ale jak po pásku? ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 11:24 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:21 ----------</span></span>
Ahoj mrkev, po výrobě čipu, pokud jste stále držet porušení. pak to nebude fungovat. Ale přesto, pokud chcete, aby to fungovalo, jděte do laboratoře, zvýšení laboratorní teploty v závislosti na době držení porušení zákona, protože držet porušení je nepřímo úměrná můžete, aby to fungovalo.
I dont myslím, čipy jsou vyráběny pro práci v laboratoře jen jeden .... tak bych řekl, vynechat tepl. a hrát si s tepl. opravit jakékoliv porušení .... nejlepší je zvýšení / snížení DataPath zpoždění nebo zavést zkosení na hodiny cesty ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back