Vodní ventily řízení projektů

v pořádku, jak jsem se zabývám elektromagnetické ventily, to je po zapnutí opto, se voda dostala z ventilů, a když jsem vypnout opto, voda i nadále vycházet z ventily z množství času, 10-15s hádala jsem, den jen vypne .. jsem uznal, že to by mohlo v důsledku elektromagnetické ventily, jak jsou indukční zátěže, ne? Tak jak to mám vyřešit, že? Velice vám děkuji za vaše rychlé odpovědi =)

any1 pls? Já jsem uvízl s projektem na 2 dny, protože to, any1? pls? Děkuji moc

Měření pomocí multimetru, že počasí je brána stále aktivován jakéhokoliv zdroje, i afetr je swicthed OFF. Její jedinou příčinou Myslím, že ... Nic elese. Pracovala jsem s magnety připojené k triaky se z problémů. S odvoláním na datasheet BT12/600, najdete různé tlumicí obvod použit pro indukční i pro Non-indukční zátěže. Na zdraví

[Quote = pranam77] opatření s multimetrem, že počasí je brána stále aktivován jakéhokoliv zdroje, i afetr je swicthed OFF. Její jedinou příčinou Myslím, že ... Nic elese. Pracovala jsem s magnety připojené k triaky se z problémů. S odvoláním na datasheet BT12/600, najdete různé tlumicí obvod použit pro indukční i pro Non-indukční zátěže. Na zdraví [/quote] Hele, máš pravdu, koneckonců to není indukovaný proud problém, adaptér 5V, který jsem použil dodávat proud opto, je nadále dodávat proud zápasu 10 sekund, i to je zapnutí / zapojen off díky hodně pranam

Jste srdečně zváni. K poznání THT triak lepší připojení, můžete se podívat na tento obrázek Přidal "tahmid".
40_1277663481.jpg

Nechci opravdu pochopit zápasu kvadrantu JZ jsem vědět, že jsem se obrátit na ventilech, když dám logické '1 'a pro off 0 ". to diagramu nahoře je trochu matoucí pro mě. ps: DUN mě špatně, jsem vděčný za pomoc, ale moje znalosti nejsou příliš silné: x

OK .. pokuty .. můžete pokračovat tak, jak si najít convinient. Hodně štěstí.

http://images.elektroda.net/40_1277663481.jpg [/img]
Můžu použít některý z možných triak, bude-li i Dun potřebu péče ze kterého kvadrantu je vyvolat?

Ano .. je to jen jednoduchá aktivace cicruit triak. Nebojte o kvadranty .. Můžete použít některý ze dvou okruhů uvedené na spodní straně, které nejsou označeny kříži.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back