vrstva map file

H

henrywent

Guest
Ahoj,
co je vrstva map soubor a když si ji potřebujeme?Existuje nějaký odkazy nebo dokumenty jsou k dispozici?Jsem opravdu zaměnit o soubor map, někdy je potřeba to udělat GDS in / out, někdy nemusíte používat k GDS in / out?Mohl by někdo sem dát nějaké odborné vysvětlení o tom?Thanks in advance!

Mělo by přijít se svým PDK.I dont think theres standardní souboru, viděl
jsem ho. LMT. mapě. strmMapTable ...ale je to vždy v písemné formě ve stejném formátu, v záhlaví sloupce jsou

# kadence název | vrstvu účely | GDS číslo | typ dat

například

poly-kreslení 1 0
m1 kreslení 2 0
atd. ..

díky za vaše odpovědi typu, ale pokud potřebujeme použít mapu souborů.Pokud bychom se proud v / v rámci stejné technologie, potřebujeme ji?Těším se na vaši další odpověď, a mimochodem, co znamená 'datový typ' znamená v řádku: '# kadence název | vrstvu účely | GDS číslo | typ dat'?
pozdravy,
Henry

1.proud a proud z / do formátu gdsii

2.virtuos pasivní komponenty návrhár emss potřebuje proud stůl pro em simulace (nemají mnoho zkušeností s tímto nástrojem).

i dont vědět, co 'datový typ' zmiňuje, jsem viděl, že v záhlaví všech mých vrstva map tabulek.Jsem si jist, její uvedených v jedné z virtuos layout souborech nápovědy.check this post

ftopic132738.html

hi oermens,
Mám cheched odkaz Vás post, ale existuje jen málo informací o vrstvu mapu souborů.Děkujeme Vám za Vaši odpověď.může někdo sem po nějaké jiné linkds nebo dokumenty o vrstvu mapu souborů nebo GDSII formát, díky předem!

henrywent napsal:

...
ale existuje jen málo informací o vrstvu mapu souborů ...
může někdo sem po nějaké jiné linkds nebo dokumenty o vrstvu mapu souborů nebo GDSII formát, díky předem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back