Vstupní impedance zesilovače

L

lallaby

Guest
Dobrý den,
Jsem zmatená o vstupní impedanci operační zesilovač.
Například, já vím, výstup hluk a vrátí jej zpět na impedanci zdroje jako Vonoise ^ 2 = 4KTRB * ^ 2
Za účelem dosažení optimálního výkonu šumu, musím udělat vstupní impedance této operační zesilovač se rovná impedanci zdroje I počítá, že jo?
Vlastně, chci vědět, jaký druh mimo parametrů limit vstupní impedanci zesilovače.
Doufat, že vaše odpověď, děkuji!

S pozdravem,
Lallaby

Ahoj lallaby,

Vidím, že jste odeslali opět váš problém.Možná máš žádnou odpověď až teď, protože to není příliš jasné, pro čtenáře.Jsem zmatená o vstupní impedanci operační zesilovač.Například, já vím, výstup hluk a vrátí jej zpět na impedanci zdroje jako Vonoise ^ 2 = 4KTRB * ^ 2

To jen tepelný šum, zapomněl jste operační zesilovač vytvořil část hluku.Za účelem dosažení optimálního výkonu šumu, musím udělat vstupní impedance této operační zesilovač se rovná impedanci zdroje I počítá, že jo?Jak hodláte změnit / zápas vstupní impedanci operační zesilovač?Vlastně, chci vědět, jaký druh mimo parametrů limit vstupní impedanci zesilovače.Tato impedance je určen operační zesilovač projektant;
prosím, objasnit, co se mluví o - snad asi zesilovač (invertující / neinvertující?) postavené s pomocí operační zesilovač?
Jde o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back