Vstupní odpor v bloku

E

ee484

Guest
Ahoj, všechny ~

Já jsem přemýšlel, proč některé analogové podložky mají vstup rezistory jsou s nimi spojeny.
Jaká je role rezistory?

V analogových I / O knihovny od slévárny, typicky má tři typy analogových polštářky, které jsou
1) Podložka pouze
2) Podložka pod vstupní odpor
3) Podložka s diodami

Já jsem přemýšlel, proč potřebujeme různé typy podložek.
Pro příklady, proč "pad s dioda" není vždy používá?Myslím, že tyto diody jsou na ESD.Nepoužívejte potřebujeme ESD vždy?Kdy budeme muset zvážit, používat podložku jen?Nebo se pad se vstupem odporu?Jaké jsou výhody / nevýhody použití různých typů PAD?

Díky,

Best,
B
Naposledy upravil ee484 dne 21. května 2007 06:21; edited 1 krát v celkové

Podložka se vstupem odporem se používá pro ochranu ESD.Vytvořit větší odpor cestu tak, aby nedošlo k poškození brány tranzistoru.

Podložka spojená s odporem také diody ve schématu.Proč potřebujeme rezistor, jestliže už máme didoes?Jak se tento odpor (série mezi námi pad a terminálu), používané pro ochranu ESD?Díky

stránky 74-75 z A. Wang "On-Chip ochranu před ESD pro integrované obvody"
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Obecně existují dva typy podložek používaných při navrhování IC.vstupní a výstupní bloky.obecně vstup jde do brány MD a produkce pochází z kanalizace nebo zdroje.aby se zabránilo bráně od ESD užíváme dioda na ochranu současně s odporem.jestli vstup nebo výstup není jede na bránu jednomu může používat podložku withot diody a rezistor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back