vypněte zpoždění

G

gnomeman

Guest
Ahoj gang.Může někdo místo mě tím správným směrem.
To je to, co jsem teď.Podle mého kamionu jsem letecký comp a letecké nádrže nastavení.Mám domácí vodní chlazení pro nastavení kompresoru.Mám ji wired takže chlazení nastavení vodní čerpadlo spustí a zastaví se kompresor (kompresor se spustí a zastaví automaticky pomocí tlaku switch).
Co potřebuju, je curcuit která umožní vodní čerpadlo, aby pokračovala ve spuštění jedné nebo dvou minut po vzduchový kompresor vypne.Vodní čerpadlo bude muset začít s kompresorem, ale pokračovat v jízdě trochu déle po kompresor vypne.
Já jsem učinil jeden výstřel do časovače s IC 555, ale nelze zjistit, jak používat tento časovač pro to, co potřebuju.
Pomoci by bylo velmi oceňována.
Účet

XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.

Read more...

Když se kompresor zastaví máte spadající okraje 12V signálu, který funguje kompresor ..
Můžete ho používat (přes kapacitní spoj) na zaklínit na 555 časovač (jednoduché negativní hranou jedno-shot) a vygenerujte 2-minutové zpoždění ..
Pak se můžete připojit k výstupu na 555 a napětí, které působí kompresoru přes dvě diody (OR-konfigurace) a spojit je do jednoho signálu, který bude ovládat čerpadlo ..
Samozřejmě, tento signál je velmi pravděpodobné, že se na "slabé" na kontrolu čerpadla, takže vše, co potřebujete udělat, je použít relé, a budete spokojeni ..

Rgds,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back