Wiegand protokolu

S

shahrol_hisham

Guest
může každý subjekt, pomoz mi v wiegand formát a způsob, jakým data vypadat.Snažím se psát kód pro Weigand konvertor, ale je málo zdrojů pro tuto práci udělat.

Nazdar,
Weigand má mnoho foramts.Věděl jsem, že Wiegand26 formátu.
Existují táhnout linie pro wiegand.jedna se nazývá D0 a jeden se jmenuje D1.D0 je bit 0 a linka D1 je 1 bit přenosu.
Normální je D0 & D1 budou uchovávány ve vysoké, jednou je potřeba k přenosu dat, například 0011, první bit 0 bude kladen na D0, že
to znamená, že nízká linie D0 okolo 40us zároveň .D1 je stále vysoká.pak poslat další bit 0 na D0 line.
3. bit 1 bude kladen na lince D1 a D1 nižší přibližně o 40 nám.

je opravit intervel data mezi 1 a 2 a další údaje, údaje?a jaký je rozdíl mezi dobou i balík dat na další balík dat?

Kromě toho, co řekl taylor2000.

V Wiegand protokol (26 bit režim) sama se skládá z předního i paritní bit (pro b0 - b11), 24 bitů dat (z transpondéru data) a koncové liché parity bit (pro B12-B23).

Fyzické Wiegand protokol je asynchronně přenášené jako nízkou va 50 uS impulsy na základě vhodných údajů, nízké nebo vysoké ÚDAJŮ kolíků.Tyto pulsy jsou odděleny 2mS období.

K dispozici je 36 bit režim, který má stejný formát, kromě 34 bity jsou použity pro vytvoření posloupnosti údajů.

Pozdravy,
George

že čtenáři mají hodiny singnal ven? ...Mám studovat několik arthical o wiegand protokol někteří z nich říkají, že je nejvyšší čas intervel je 1s a dalších říct 2s.Že čas intervel depand výroby.?

> že čtenáři mají hodiny singnal venku? ...
Není nutné mít hodinové produkce.Separované D0 a D1 jsou výstupy synchronizovaly samy.

> Má časovém intervalu závisí na výrobce?
Záleží na tom, jak často někdo staví kartu do čtečky.
V 26-bitové protokol obsahuje šest BCD čísel, to
je vše.

Také jsem chtěl vědět, jak 34bit formátu.jak se dostat na paritní bit a howmany pro zařízení kódu a také howmany bitů pro číslo karty.pls pomozte mi pro tento issu

Wiegand Formát dat
http://www.zhlab.cn/technique/T0000006.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back