X-band LNA

F

fizi

Guest
Jsem navrhování LNA s ADS, mám problémy, protože jsem cann't dostat tor NFmin společnost mentioned.nither Sopt.
Také mám nějaké problémy s odpovídající sítě.Potřebuju tutorial.any návrh?
díky

Dobrý den,

Podívejte se na následující odkaz:
www.rfic.co.uk
Měli byste najít nějaké návody vztahující se k LNA.
Doufám, že to pomůže.

jde.

v případě, že společnost u jejich využití tranzistor, nezmínil NFmin, a Sopt, U potřeba měřit je v ur společnosti

khouly

Existuje mnoho knihy, například "tranzistorového zesilovače mikrovlnné design"

viz tutorial na tento odkaz Zaslal BOY.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=525177 # 525177
To vám pomůže při návrhu
Abhishekabs

Potřebujete-li design LNA s optimální hluku vyhovující (s gamma-optimální), co potřebujete vědět hluku S-parametry pro vybrané aktivní zařízení.To lze nalézt na konci S-parametrický soubor.Musíte znát takové informace, aby se do optimální zvuk odpovídající.

Existuje několik slov obezřetnosti.Optimální hluk vyhovující někdy může zlepšit šumové číslo.To je pravda.Ale dnes je dobře konstruované, aktivní RF zařízení, že často není nutné dělat.Musíte zkontrolovat, jaký nepoměr ztrát dostanete s optimální sladění versus konjugované vyhovující.Často tato ztráta je větší než postava zlepšení hluku z optimální vyhovující, a proto tato shoda je bezvýznamná.A je širší šířku pásma jako těžší získat optimální zvuk odpovídající, a jako další negativní vlivy z realizace ztráty.

Další otázkou je, asi RF systém design: je to opravdu ukazuje, že tak vysoký hluk postava (která vyžaduje optimální kombinaci) je nutné?Často vnější problémy (jako v reálném hluk obrázek) a systém linearity jsou omezení skutečná hladina hluku výkon tak prudce, že nemá smysl bojovat s optimální zvuk odpovídající.

S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back