Základní otázka, na capacitotrs v Spectre

500MSPS je vysoká vzorkovací frekvence a nejspíš budete moci využít čas prokládané DAC architektura dát ur účtovat přerozdělování dac více času se usadit. Co specifikace jsou u cílení na?

Já jsem obtěžoval jen o rychlost DAC. Může u prosím, dejte mi nějaké dobré dokumenty o prokládané architektury DAC. Když jsem hledal na síť pro DAC architektury Zjistil jsem, že některé z nich mají DNL a INL o t 3to 4LSB.Won 'tam být žádný problém pomocí tohoto DAC v ADC?

Zdravím všechny, jsem použil spodní desky technika vzorkování v tomto obvodu. [Url = http://images.elektroda.net/96_1297770660.png]
96_1297770660_thumb.png
[/url] Dokonce i pomocí tohoto okruhu se mi signál závislá závada v mém output.I nevím, jak přidat figuríny spínač pro tento bootstrap switch.If někdo nějaké nápady plz sdílet se mnou. ještě jedna základní otázka je, jestli jsem se zvýší doba náběhu (rovněž pokles čas) řídícího signálu dvěma časy, proč není amplituda závada snížit o 2 krát?

... I když zvýšení nárůstu času (i pád času) řídícího signálu dvěma časy, proč není amplituda závada snížit o 2 krát?
Vzhledem k tomu, závada amplituda závisí na C-poměr. C hodnoty se nemění změnou rychlost přeběhu.

ale pro mě to vypadá, je něco podobného, že měniče, kde se překrývají kapacitní páry určité množství vstupů a output.And snížit závada zvýšíme rychlost přeběhu signálu na gate.Here také vrcholu závada nesnižuje o polovinu pokud bychom mohli zvýšit zabil dva krát.

V měniče, tam je vždy nízkoimpedanční cestu k provedení takového spojení poplatky (tj. buď NMOS nebo PMOS nebo obojí), takže jakékoliv přechodové spoje budou méně nápadné, když se snižují sazby zabil. Zde není žádný nízkou impedancí cestu. Jakékoli spojení poplatky prostě tam zůstat, bude to rychlý nebo pomalý spojky spojky, dokud se pomalu pryč úniku do substrátu. To je důvod, proč je kapacita hodnotu změnil strop vždy ohraničená na dolním konci o 1. Odpovídající 2. Parasitics

@ Mat: Dokonce se spodní deskou odběru se mi signál závislý závada, jak se přes tento problém přijít!. A dokonce i velikost figuríny tranzistoru je znemožnění množství závada na několik desítek volts.Should velikosti figuríny tranzistoru je vždy poloviční velikosti hlavního vypínače vždy?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---- ------ Odeslat zní v 16:59 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:54 ----------</span></span>
V okruhu níže bude GBW na operační zesilovač určuje maximální vzorkovací frekvenci DAC?
34_1297855676.png

@ mat: Dokonce se spodní deskou odběru se mi signál závislý závada, jak se přes tento problém přijít!. A dokonce i velikost figuríny tranzistoru je znemožnění množství závada na několik desítek volts.Should velikosti figuríny tranzistoru je vždy poloviční velikosti hlavního vypínače vždy?
Spodní deska odběr vzorků pouze síly všech (nebo alespoň většinu ) poplatku injekce ke stejnému uzlu přepínač, který může být později zrušen vypnout přes diferenciál obvodů. To nesnižuje žádné "závady". Kromě toho, že nezpracovává jiné non-idealities. Dummy spínače snižuje hodiny průchodce, ale stupeň snížení je zcela non-spolehlivý. Half-velikosti pravidlo je předpoklad, že oba konce přepínače vidí stejnou impedanci, a proto jakékoli průchodce poplatky jsou rovnoměrně rozloženy na obou koncích. Realisticky vzato, jak je to možné? A konečně, pokud stále používáte 5fF čepice, vaše jediná možnost je buď snížit parasitics, nebo zvýšit čepici.
V obvodu je uvedeno níže bude GBW na operační zesilovač určuje maximální vzorkovací frekvenci DAC?
34_1297855676.png
Maximální vzorkovací frekvence je do značné míry určovány dobou ustálení na operační zesilovač.

takže jakékoliv přechodové spoje bude méně zřejmé , když se snižují sazby zabil.
Může u plz vysvětlit, proč je to tak!

A konečně, pokud stále používáte 5fF čepice, vaše jediná možnost je buď snížit parasitics, nebo zvýšit strop
Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstup signal.And-li velikost bootstrapped tranzistoru je zvýšit tak, aby pohon kondenzátoru je výsledkem větší závady v kondenzátoru horní deskou.

zvýšení ur bootstrapped zvyšuje velikost tranzistoru ur parazitární čepice, takže to bude mít hodně poplatku přerozdělování s vaší odběru čepici. Pokud váš odběru čepice je vysoká v porovnání s parazitární čepici pak vliv bude méně. pokud jsou u nahrávání z konstrukce pak velikost ur víčko na základě shody / parasitics spíše než hluk.
Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstupního signálu
- přepínač přece není navržen správně ...

Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstup signal.And-li velikost bootstrapped tranzistoru je zvýšit tak, aby pohon kondenzátoru je výsledkem větší závady v kondenzátoru horní deskou.
Pak jste za to, že jste cílení vzorkovací frekvenci, která je tak vysoká, že to není dosažitelný váš proces?

přepínače přece není navržen správně ...
Switch Použil jsem byl připojen dříve, Pokud máte nějaké zkušenosti s obvodem můžete mi prosím vysvětlit, jak zlepšit že okruh, protože pro 5fF kapacitní to funguje docela dobře

34_1297855676.png
@ mat: Mám-li použít tento ciruit dostanu diferenciální výstup (vout +, vout-), ale myslím, že lze připojit pouze jeden ze svých terminálech na capacitor.So jak mohu řídit s těmito výstupy? Musím používat diferencovanost k jedné končené OTA? Mohu použít tento cicuit ..?
44_1298023095.png
Odpovězte prosím na mé příspěvky ....

Přidání figuríny tranzistor pomáhá snížit poplatek injekce a hodiny feed-thru. Jako výsledek, bude závada být potlačen.

Přidání figuríny tranzistor pomáhá snížit poplatek injekce a hodiny feed-thru. Jako výsledek, bude závada být potlačen.
Ale figuríny tranzistor by měly být krmeny s inverzí signálem, jak potom mohu vytvářet inverze signálu jako bootstrap spínač je řízen některých složitých circuitary ....[ COLOR = " Silver "] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 15:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:48 --------- - [/size] [/COLOR]
Spodní deska odběr vzorků pouze síly všech (nebo alespoň většina) poplatku injekce ke stejnému uzlu přepínač, který může být později zrušen vypnout přes diferenciál obvodů. To nesnižuje žádné "závady". Kromě toho, že nezpracovává jiné non-idealities
@ mat:. V dokumentu, který jste navrhli, že to je říkal, že budeme mít pouze fixní poplatek injekci a pevné krmivo prostřednictvím, ale já ' m dostat signál závislý poplatek injekci. [Url = http://images.elektroda.net/50_1298024789.png]
50_1298024789_thumb.png
[/url]

To proto, že jste zcela stranou pozornosti, že váš problém má parazitární prvek, který mám podezření, je hlavním faktorem s 5fF čepici, a to nejen poplatek injekci a hodiny průchodce. Měli byste se skutečně snaží zhodnotit alternativní architektury, nebo zkusit nějaký prokládané architektury snížit vzorkovací kmitočet.

Jakou hodnotu kapacity si myslíte, že je vhodné? ještě jedna otázka, je-li to za následek pouze fixní poplatek injekci a pevné hodiny průchodce nemůžeme myslet na své pouze jako kompenzaci chyby a odstranit ji pomocí úroveň posunovač spíše pomocí diferenční operační zesilovač?
Má prokládané architektura znamená použití dvou paralelních ADC?

1. můžete použít zesilovač obvod podle našich post tak dlouho, jak to stanoví u požadovaný zisk a šířku pásma 2. vyzkoušet některé spínače (základní přenosové brány a bootstapped) s různými hodnotami víčkem (5f, 20f, 100f, 200f) - u najde závada na snížení jako u zvýšení stropu. figuríny jsou užitečné při snižování hodin promítat i do jisté míry poplatek injekci. bootstrapped bude vyžadovat napětí, které půjdou nad vámi normální VDD - takže spolehlivost bude problém. 3. prokládané ADC rozumí paralelní ADC architekturu. (Ex) u může mít 2 / D převodníky pracují na 250msps a MUX tam vstupy a výstupy. 4. u bude mít vždy nějaké výběrové chyby u vstupů tak dlouho, jak tato chyba není závislá signál pak u můžete je považují za kompenzaci (dc chyby), pokud u použití diferenciální struktury chyba je převzat být stejné a budou mít odmítl operační zesilovač kvůli jeho CMRR.

Děkuje všem, jsem změnil kondenzátor 10pf, nyní poplatek injekce pod 20mV.But můj vzorkovací obvod bere kolem 600ps sledovat vstupní napětí, může někdo navrhnout mi nějaké vysoké rychlosti vzorkovací obvody, které nemají v zesilovači ně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back