S
steadymind
Guest
500MSPS je vysoká vzorkovací frekvence a nejspíš budete moci využít čas prokládané DAC architektura dát ur účtovat přerozdělování dac více času se usadit. Co specifikace jsou u cílení na?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Vzhledem k tomu, závada amplituda závisí na C-poměr. C hodnoty se nemění změnou rychlost přeběhu.... I když zvýšení nárůstu času (i pád času) řídícího signálu dvěma časy, proč není amplituda závada snížit o 2 krát?
Spodní deska odběr vzorků pouze síly všech (nebo alespoň většinu ) poplatku injekce ke stejnému uzlu přepínač, který může být později zrušen vypnout přes diferenciál obvodů. To nesnižuje žádné "závady". Kromě toho, že nezpracovává jiné non-idealities. Dummy spínače snižuje hodiny průchodce, ale stupeň snížení je zcela non-spolehlivý. Half-velikosti pravidlo je předpoklad, že oba konce přepínače vidí stejnou impedanci, a proto jakékoli průchodce poplatky jsou rovnoměrně rozloženy na obou koncích. Realisticky vzato, jak je to možné? A konečně, pokud stále používáte 5fF čepice, vaše jediná možnost je buď snížit parasitics, nebo zvýšit čepici.@ mat: Dokonce se spodní deskou odběru se mi signál závislý závada, jak se přes tento problém přijít!. A dokonce i velikost figuríny tranzistoru je znemožnění množství závada na několik desítek volts.Should velikosti figuríny tranzistoru je vždy poloviční velikosti hlavního vypínače vždy?
Maximální vzorkovací frekvence je do značné míry určovány dobou ustálení na operační zesilovač.V obvodu je uvedeno níže bude GBW na operační zesilovač určuje maximální vzorkovací frekvenci DAC?
Může u plz vysvětlit, proč je to tak!takže jakékoliv přechodové spoje bude méně zřejmé , když se snižují sazby zabil.
Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstup signal.And-li velikost bootstrapped tranzistoru je zvýšit tak, aby pohon kondenzátoru je výsledkem větší závady v kondenzátoru horní deskou.A konečně, pokud stále používáte 5fF čepice, vaše jediná možnost je buď snížit parasitics, nebo zvýšit strop
- přepínač přece není navržen správně ...Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstupního signálu
Pak jste za to, že jste cílení vzorkovací frekvenci, která je tak vysoká, že to není dosažitelný váš proces?Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstup signal.And-li velikost bootstrapped tranzistoru je zvýšit tak, aby pohon kondenzátoru je výsledkem větší závady v kondenzátoru horní deskou.
Switch Použil jsem byl připojen dříve, Pokud máte nějaké zkušenosti s obvodem můžete mi prosím vysvětlit, jak zlepšit že okruh, protože pro 5fF kapacitní to funguje docela dobřepřepínače přece není navržen správně ...
Změnil jsem kapacitní na 20fF ale zaváděcí přepínač není sledování vstup signal.And-li velikost bootstrapped tranzistoru je zvýšit tak, aby pohon kondenzátoru je výsledkem větší závady v kondenzátoru horní deskou.
Ale figuríny tranzistor by měly být krmeny s inverzí signálem, jak potom mohu vytvářet inverze signálu jako bootstrap spínač je řízen některých složitých circuitary ....[ COLOR = " Silver "] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 15:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:48 --------- - [/size] [/COLOR]Přidání figuríny tranzistor pomáhá snížit poplatek injekce a hodiny feed-thru. Jako výsledek, bude závada být potlačen.
@ mat:. V dokumentu, který jste navrhli, že to je říkal, že budeme mít pouze fixní poplatek injekci a pevné krmivo prostřednictvím, ale já ' m dostat signál závislý poplatek injekci. [Url = http://images.elektroda.net/50_1298024789.png]Spodní deska odběr vzorků pouze síly všech (nebo alespoň většina) poplatku injekce ke stejnému uzlu přepínač, který může být později zrušen vypnout přes diferenciál obvodů. To nesnižuje žádné "závady". Kromě toho, že nezpracovává jiné non-idealities
Má prokládané architektura znamená použití dvou paralelních ADC?