Zdroje o MELP a MELPe vokodéry

Vážení AAL jsem zavést melp 2400. pokud jedna mohou být vodítkem mi, že jak mám začít, a také sdílet příslušný materiál se mnou, budu vděčný.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 08:58 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:52 ----------</span></span>
Je-li u mít jakýkoliv materiál týkající se MELP 2400, laskavě sdílet se mnou na tak_iiec@yahoo.com budu vděčný.

Dobrý den, má někdo má kódů nebo program MELP / MELPE za 600 bps? mohl byste mi prosím pošlete mi sazar@derezor.oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 12: 05 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:00 ----------</span></span>
mohl byste mi prosím také poslat mi to sazar @ derezor . oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 12:07 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:05 ----------</span></span>
mohl byste mi prosím pošlete mi sazar@derezor.oilfield.slb.com jde Samer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 12:08 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:07 ------- ---</span></span>
mohl byste Uveďte prosím pošlete mi ji e-mailem sazar@derezor.oilfield.slb.com jde Sámer [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Odeslat zní v 12:22 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:08 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] coud mi prosím pošlete mi ji e-mailem sazar@derezor.oilfield.slb.com jde Sámer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 13:00 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:22 ----------</span></span>
někdo může pomoci, aby mi poslala MELP 600 e-mailem sazar@derezor.oilfield.slb.com jde Samer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back