D
danya
Guest
Zdravím všechny, může někdo navrhnout nějaké návody týkající se ZigBee základy, jak vytvořit síť, jak nakonfigurovat síť atd. Jestliže máte nějaké dobré návody pro začátečníky. S pozdravem Danya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Já si nemyslím, že je opravdu možnost v tomto případě. Jak dabby21 uvedeno, že je ve třídě projektu a učitel diktoval zařízení, které mají být použity, MRF24J40MA.Také bych doporučil vzhledem k CC2520 místo z mnoha důvodů.
BigDogMimochodem pane bigdogguru, náš učitel nám řekl, že jsme se chystali použít ZigBee s MRF24J40MA jako tranceivers, konkrétně jsme na koordinátora straně, protože tento projekt byl rozdělen na dvě jako tým.
Dobrý den pane bigdogguru, ive studoval všechny listy a funkce, které jsi mi dal, jeho byla dobrá, ale zatím je pro mě těžké pochopit, jak nastavit mikroprocesoru, ZigBee a tranceivers komunikovat, mám na mysli, kde jsem si můj program pro koordinátora, koncových uživatelů a router, kde najdu MAC adresy koncových uživatelů a jejich konfiguraci, youve dostal jsem na ty dema, ale můžete mi pomoci s bodem , kde se bude vkládat upravit a nastavit takové věci? Pro začátek pro vás bylo v plánu udělat požární signalizace tepelné a kouřové čidlo v pouzdře Společenství například, a nemůžu pochopit, jak to půjde přes to, s ADC konverze, atd. Doufám, že mě pane bigdogguru Díky předem. [/ QUOTE ] Jasně. Máte nějaký kód, který vyvinuli na koordinátora, který můžete zip a nahrát? Pokusím se ukázat, jak nastavit komunikaci mezi zařízeními, na síť sítí. BigDog