B
bigdogguru
Guest
Prosím to. Používáte Hi-Tech C kompilátor nebo Microchip C18?havent jsme v kontaktu ještě ve vývoji kódy, bylo na jevišti znát to, bohužel, pomalu, ale my, moje skupina, mít trochu představu, jak ZigBee funguje, ale jakmile jsme vyvinuli kódy o zigbees, špatně informují vás, pane, a doufejme, že budete veď nás po celý ven.
Předpokládám, že budete vysílat měření teploty pomocí sítě ZigBee. Zde je PIC 18F série LM35 projektu pomocí C: LM35 teplotní čidlo s PIC. [/Url] Výše uvedený příklad by se měla postarat o LM35 rozhraní detaily. BigDogive zkoumá LM35 pro simulace na PIC18F4620, protože jsme změnit pic, které budeme používat v našem projektu. ive si některé z témat, a tam byli understading většinou to. ive stáhnout fragnance simulace na proteuse, zkuste to a byl úspěšný. dostal kódy, ale to bylo v roce. ASM a. bas. Nemůžu pochopit. asm ačkoli od chatu, která není dobrá, ale v sestavě se dostat ven každý bod. bas. a já jsem rozvoje kód teď pro simulaci LM35 pro PIC18F4620 a výstup dat na LED diody.