ZigBee Beginner pls help

havent jsme v kontaktu ještě ve vývoji kódy, bylo na jevišti znát to, bohužel, pomalu, ale my, moje skupina, mít trochu představu, jak ZigBee funguje, ale jakmile jsme vyvinuli kódy o zigbees, špatně informují vás, pane, a doufejme, že budete veď nás po celý ven.
Prosím to. Používáte Hi-Tech C kompilátor nebo Microchip C18?
ive zkoumá LM35 pro simulace na PIC18F4620, protože jsme změnit pic, které budeme používat v našem projektu. ive si některé z témat, a tam byli understading většinou to. ive stáhnout fragnance simulace na proteuse, zkuste to a byl úspěšný. dostal kódy, ale to bylo v roce. ASM a. bas. Nemůžu pochopit. asm ačkoli od chatu, která není dobrá, ale v sestavě se dostat ven každý bod. bas. a já jsem rozvoje kód teď pro simulaci LM35 pro PIC18F4620 a výstup dat na LED diody.
Předpokládám, že budete vysílat měření teploty pomocí sítě ZigBee. Zde je PIC 18F série LM35 projektu pomocí C: LM35 teplotní čidlo s PIC. [/Url] Výše ​​uvedený příklad by se měla postarat o LM35 rozhraní detaily. BigDog

Dobrý den pane bigdogguru, díky za odkaz youve sdílené. Zařadíme to v našem projektu a ano, budeme vysílat teploty naměřené pomocí ZigBee sítě, nyní pracujeme na prototypu pic dem z, snad bychom se mohli prototyp pic dem z úspěšné a na zdrojový kód, myslím, že jsme může zítra nebo pozítří, protože naše skupina se rozhodla dokončit prototyp ASAP, abychom mohli vyzkoušet, pane, demo youve mi dal na koordinátora demo, co to dělá? Je to stejné na výchozí demo PICDEM Z, který byl zakoupen z mikro čip? nebo to má něco jiného s tím? do té doby pane.

Dobrý den, pane! Můj první dobrá zpráva pro náš projekt! a pokroku! ive úspěšně simulovat LM35 s PIC18F4620 s LCD pane! založit na odkaz, který jste mi dal! Děkuji vám, pane! vážně, moc děkujeme, pak til!

[Quote = dabby21, 944402], je to stejné na výchozí demo PICDEM Z, který byl zakoupen z mikro čip? [/QUOTE] Ano, je to stejné. Existuje skutečně několik ukázek v přiloženém souboru jsem vyslán brzy. Provádějí koordinátor, směrovač a koncových zařízení. Jak je váš projekt pokračuje? Jaké oblasti se stále potřebujete pomoc? BigDog

Dobrý den pane, no, pro LM35 simulace, nemáme žádný problém, protože máme program a schématu, později nemocný koupit komponenty a otestovat jej na prkénko. za velký problém, komunikace mezi koordinátorem, router a koncovým uživatelem. Je pro mne obtížné vysledovat z ZigBee ukázky programu, který jsi mi dal pane, omlouvám se za to, že pomalu učí. způsobit im manipulaci i simulace pro LM35, protože to byl úspěch, snad se mohu soustředit se na šabloně ZigBee, ale zdrojový kód přesto, příští týden bychom měli dosáhnout tři věci, šablony ZigBee, fotosenzor / fotoodpor pro detekci kouře a LM35 rozhraní. Nyní im pracuje na šabloně ZigBee. Pane, mohl byste mě naučit, jak ZigBee koordinátorem komunikace s routerem a koncové uživatele vice versa?, abych mohl dělat to jako odkaz na náš program.thank vás, pane.

Také jsem narazil na tento dokument, který se může hodit pro svůj projekt: [url = "http://www.waset.org/journals/ijece/v3/v3-12-112.pdf"] Návrh, vývoj a implementace čidla teploty pomocí Zigbee koncepty [/URL] BigDog

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek Přidáno v 02:48 ---------- Předchozí příspěvek byl v 02:35 ----------</span></span>
Můžete zip svůj aktuální projekt, kód a nahrát tak, abych mohl podívat?

zkontrolujte tyto odkazy ... [Url = http://homepage.uab.edu/cdiamond/How% 20Zigbee% 20Works.htm] Jak funguje ZigBee [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back