1500W Měnič Plný Schémata a plošné spoje

cae20452 Dobrý den. Byly, jsou U Otázky Plz odpověď. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 9 minutách: [/color] [/size] Zde je kompletní měnič

[Quote = Audioguru] Většina jednoduchých měničů má čtverec-vlny výstup. Modifikovaný sinus-vlny je jen čtverec-vlny s krokem v něm tak jeho vrcholu napětí je téměř stejný jako sine-vlny. Sine-vlny invertor je mnohem složitější, protože to používá pulsně-šířkové modulace-na vysoké frekvenci, aby se průběh s mnoha kroků v něm pak jednoduchý LC filtr vyhlazuje ji do sine-vlny. Class-D zesilovače audio mají podobný okruh. Výstup mosfety přejít zcela na a pryč, aby se zabránilo plýtvání energií. [/Quote] Audioguru, proč jste přišli s dobrým designem pro sinusový měnič, která není omezena na 1500 watt výkonu? dle vašich příspěvků vám zdá, že vědí všechno, co na toto téma. PS můj starý objemný 4KW s PIC a domácí R2R sítě jako sinusový generátor a obrovský 12-220 transformátor pracuje po dobu 5 let nonstop. nulová údržba s výjimkou jedné výměně baterií.

[Quote = chrismicro] Audioguru, proč jste přišli s dobrým designem pro sinusový měnič, která není omezena na 1500 watt výkonu? dle vašich příspěvků vám zdá, že vědí všechno, co o daném tématu. [/quote] Proč bych se měl navrhnout střídače? Jsem nikdy nepotřeboval, protože můj měnič elektrické energie je spolehlivý a nikdy jsem odejít do non-civilizace do tábora, ryby, lov či hledání zlata. Moderní čínské sine-vlny invertor je k dispozici všude na nízkou cenu. Mnoho nových vozů přicházejí s moderními střídači.

[Quote = Audioguru] [quote = chrismicro] Audioguru, proč jste přišli s dobrým designem pro sinusový měnič, která není omezena na 1500 watt výkonu? dle vašich příspěvků vám zdá, že vědí všechno, co o daném tématu. [/quote] Proč bych se měl navrhnout střídače? Jsem nikdy nepotřeboval, protože můj měnič elektrické energie je spolehlivý a nikdy jsem odejít do non-civilizace do tábora, ryby, lov či hledání zlata. Moderní čínské sine-vlny invertor je k dispozici všude na nízkou cenu. Mnoho nových vozů přicházejí s moderními střídači. [/Quote]
Nemluvím o měnič řídit můj elektrický holicí strojek, když jsem kempování, je nutné po celém světě pro vysoký výkon střídačů a to je to, co tato vlákno je. Pojď a výzvu přijmout, ukaž nám, co můžete udělat.

Wow tohoto obvodu vypadat skvěle. Ale pcb odešlete není naší práce. pokud se vám opravdu pomůže wana pak u by měl poslat Orignal pcb jako, který jste zvolili v PCAD z proteous jakéhokoliv dalšího softwaru

[Quote = khawarsiddiq] Wow tohoto obvodu vypadat skvěle. Ale pcb odešlete není naší práce. pokud se vám opravdu pomůže wana pak u by měl poslat Orignal pcb jako, který jste zvolili v PCAD z proteous jiného software [/quote] Já taky, pomozte mi původu pcb soubor původní (ProTel nebo OrCAD). Děkuji vám!

[Quote = popoyboys], jaký software byl použit pro schématu a PCB Design? [/Quote] Myslím, že je ProTel

iam snaží se 500w 12vdc/230vac čisté sinusové střídače pomocí pulsní šířková modulace, chci schéma, PCB layout a podrobné discription o tom prosím někdo pomozte mi

kondenzátor, s (C54, C55) hodnoty ukazují, že je měnič z 12V DC na 110 voltů ac.And Irf250 nemohou přejít 220V DC (. pro spínání 220dc, tranzistor IRF460 je vhodné). Pokud sekundární transformátoru je 110volts (ac) po mostě rectifire stejnosměrného napětí by mělo být, 160 (bez zatížení)

audioguru! Potřebuji schéma transformátoru menší měniče.

audioguru! Potřebuji schéma transformátoru menší měniče.
Ty nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný.

Téměř 18 baterie 12 voltů potřebných pro transformátor méně inverter.all baterie by CONECT v series.almost 216v dc.one lze invertovat dc 216 voltů střídavého v s h-most invertor obvodu. Měnič napětí používané v autě, čluny atd., jež s 12 voltové baterie. 12V DC měniče obvod generovat 220 Vac o Sekundární vinutí transformer.these 220 Vac přeměnit v dc voltech s rychlým diod a kondenzátorů. Nyní dc voltů jsou přibližně 270vdc.one vidí h-most invertor obvodu here.it se skládají ze 4 IGBT nebo FET.

Jste nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný.
mám na mysli vysokofrekvenční lehká váha transformátoru měniče, [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Odeslat zní v 10:12 ---------- Předchozí příspěvek byl v 10:09 ----------[/SIZE] [/COLOR]
Jste nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný
mám na mysli vysokofrekvenční lehká váha transformátoru měniče,:.-D

Dobrý den Amjad, Víte, jak udělat vysoké frekvence výkonný transformátor? Můžete si koupit jeho feritovým jádrem ve vaší zemi? Co vlna-forma tvaru chceš na výstupu vašeho invertoru? Sine-vlny, upravený sinus-vlny nebo čtvercový-vlna? Měli byste se pokusit vytvořit svůj vlastní blokové schéma. Existují dva způsoby, jak okruh: 1) Make modulovaný signál PWM na napětí baterie pak zvýšit jeho napětí s transformátorem. 2) Použijte jednoduchý vysokofrekvenční energie oscilátoru pak pomocí transformátoru, aby stepup jeho napětí. Pak opravu a filtr AC, aby se vysoké stejnosměrné napětí. Stejnosměrného napětí pravomoci vysokého napětí modulovaného PWM obvodu.

Pokud feritovým jádrem není dostupná na trhu, lze měnit staré vinutí počítač, napájecí zdroj s transformátorem (vysokofrekvenční feritové jádro). Lehký invertor téměř skládá z DC to DC converter.i průměr 12 nebo 24 V DC vstup a 250 DC se dát. se dal 250V DC lze invertovat ve 220 V AC s modulací šířky pulzu (PWM) oscilátor. na obou stranách PWM čip TL494 nebo SG3525 (často používají v dodávkách výpočetní výkon), je možné použít. V 12 nebo 24v straně IRF1404 a při 250 V DC IRF460, IRF840. IRF1404 mohou čerpat vysoké proudu a potřebují chladič.

DC DC měnič .... Výstup 250V DC lze invertovat ve 220 V AC s modulací šířky pulzu (PWM) oscilátor.
Ne vrchol napětí 220V AC sinus-vlny je 311V, takže výstup DC měnič, musí být trochu víc než 311V. Výstup mosfety musí mít také toto vyšší napětí.

dostal nápad: tak užitečné díky Guru, díky panjbtr

jakékoli užitečné pochvalná zmínka potřebovala! (Stále ještě pracuje na tomto není zcela ukončen), [url = http://images.elektroda.net/35_1288375159.png]
35_1288375159_thumb.png
[/url]

Zkuste přidat ČÍSLO na všech 4 FETs, JAKO Q1, Q2, Q3, Q4 nebo FET1, FET2 ..... TOTO JE DRUHÁ ETAPA požadovaný měnič napětí. A volal H-BRIDGE oscilátor. Tento obvod je složen ze dvou sad 4 FET. KAŽDÝ FET v obou je spojen v sérii Drian spojená s SOURCE (OUT 1 a OUT2). PRO 1000 W potřebujeme 4 FET IRF460. A při 12 V SIDE můžeme použít 8 FETs IRF 1404. Transformátor vysoké frekvence (používá se v DODÁVKY COMPUTER POWER), mohou poskytnout pouze 250 W MAX. To znamená, že musí použít 4 TRANSFORMERS, nebo můžete použít VYSOKOFREKVENČNÍ TRANSFORER (Feritové jádro) ze dne 21. palcový monitor, myslím, že to může být realizováno více než příkon Napájení PC.
52_1288382449_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back