Z
ziaulislam
Guest
cae20452 Dobrý den. Byly, jsou U Otázky Plz odpověď. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 9 minutách: [/color] [/size] Zde je kompletní měnič
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nemluvím o měnič řídit můj elektrický holicí strojek, když jsem kempování, je nutné po celém světě pro vysoký výkon střídačů a to je to, co tato vlákno je. Pojď a výzvu přijmout, ukaž nám, co můžete udělat.
Ty nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný.audioguru! Potřebuji schéma transformátoru menší měniče.
mám na mysli vysokofrekvenční lehká váha transformátoru měniče, [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Odeslat zní v 10:12 ---------- Předchozí příspěvek byl v 10:09 ----------[/SIZE] [/COLOR]Jste nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný.
mám na mysli vysokofrekvenční lehká váha transformátoru měniče,:.-DJste nedávají smysl. Myslím, že máte na mysli "trafo-méně" (který nepoužívá transformátoru). Transformátor je používán v měnič stepup střídavého napětí. Nikdy jsem neviděl střídač, který nepoužívá transformátor. Staré měničů používaných 50Hz nebo 60Hz transformátor, který byl obrovský, těžký a drahý. Moderní měniče použít obvod, který vytváří vysoké frekvence pak jeho transformátoru je malý, lehký-váha a levný
Ne vrchol napětí 220V AC sinus-vlny je 311V, takže výstup DC měnič, musí být trochu víc než 311V. Výstup mosfety musí mít také toto vyšší napětí.DC DC měnič .... Výstup 250V DC lze invertovat ve 220 V AC s modulací šířky pulzu (PWM) oscilátor.