1500W Měnič Plný Schémata a plošné spoje

[Url = http://images.elektroda.net/24_1288507023.jpg]
24_1288507023_thumb.jpg
[/url] navrhuji nový typ transformátoru méně střídače, jehož Základní topologie by měla být Buck podpořit převodník. Největší charakteristika tohoto měniče by bylo, že to bude má pouze jeden stupeň k výrobě střídavého proudu. To znamená, že jednoduchý obvod může být realizován. Metoda řízení pro navrhované střídače pomocí zvláštnosti konvertoru buck podporu. Pro kontrolu povinností poměr hlavní vypínače, široký rozsah napětí odpovídající proveditelné. hledá pro komentáře a citace:. razz:

jeho záviset může být 12, 24, 48 až 110 nebo 220. ale mějte na paměti, že je stále experimentální není profesionální design.

pnjbr jak o použití tohoto dne pro OSI (experimentální čisté sinusové 50Hz) [url = http://images.elektroda.net/2_1289892399.jpg]
url]

pnjbr jak o použití tohoto dne pro OSI (experimentální čisté sinusové 50Hz) [url = http://images.elektroda.net/2_1289892399.jpg]
2_1289892399_thumb.jpg
[/url]
Myslím, že nemůžeme získat optimální výkon z IRF250 s Dc 12v.Because jeho RDS je 85mil ohm, provozní napětí 200, těžko saturate.with 12V DC . IRFP150 je lepší místo 250. Bd140 (PNP), potřebuje postive volt na Emmiter. 12 +12 / 230 není obleky pro 12V baterii. Myslím, že max 10.5 +10.5 / 240 V transformátoru je lepší.

Myslím, že max 10.5 +10.5 / 240 V. Transformátor je lepší
Není dost dobrý.. Špičkové napětí sine-vlny je 1,414 krát větší napětí RMS. Takže 230V transformátor potřebuje nízkonapěťové vinutí musí být nižší než 12V/1.414 = 8.5V. Možná použít 8V-0-8V transformátor.

Podívejte se na dva 6A diody, které zkrat transformátoru. Když je na jedné straně řídí k zemi mosfety na své straně pak na druhé straně centra-odbočkami vinutí transformátoru musí swing až +24 V, ale diody zabránit.

Ahoj Audioguru, aniž by tyto diody vaše mosfety bude zničena během prvního cyklu, v každém případě vám všem porazit kolem Bush, nemůžete změnit frekvenci signálu po jeho generován. Jediný způsob, jak změnit signál z vysoké frekvence vašeho prvních etap, je na opravu a hladký váš signál a pak převést zpět do DC 50 Hz AC. To je stejný důvod, proč je vysílač FM modulovaný vpravo na první fázi, kdy je generován signál RF, ne jako vysílač AM, který je modulován v konečné fázi, kde není frekvenční modulace probíhá, pouze amplituda.

MOSFET má velmi vysoký výkon Zenerova dioda jako součást své struktury tak trochu flyback špice, když není tam žádný náklad nebude obtěžovat ji. Diody přes střed-vinutí jsou mrtví krátký výstup měniče, protože centrum-vinutí musí působit jako pohybují-potácení. Když jedna strana jde k zemi pak na druhou stranu musí jít na dvojnásobek napájecího napětí kvůli transformátoru akci. V centru-kohoutku je závěs na +12 V.

Nemyslím si, že to je trochu flyback bodec, to může běžet velmi vysoké tak vysoká, že dokonce i zenerovy může být zničen, ale já stále nemůže vidět, jak se můžete dostat čisté sinusové z tohoto schématu, je to ztracený kurzu.

Nevíme, programování, ale možná mosfety jsou krmena vysokou frekvenci PWM signál, který je modulován nízké frekvence sine-vlny. Když je jedna strana centra-vinutí řízené k zemi silným Mosfet pak na druhé straně nebude produkovat bodec. Špice je produkován, když jedna strana je vypnutý, ale pak strana s bodcem je silně řízen k zemi, která zastaví bodec.

Musím se přiznat, že nejsem příliš motivovány ke kontrole kódu shromáždění, ale na první pohled, předložený kód je neúplný, že mine postup PULSE_TRAIN. Takže nemůžeme ověřit, jaký druh modulace je určen zde. Je to očekával příliš vidět nastínil průběh? Pokud jde o předchozí "6A" diody diskuse, Audiogurus první prohlášení hity místě, oni prostě krátký transformátor na primární, že to není jen o hroty. Chrismicro, možná budete chtít, aby zvážila, jak funguje transformátor. Jako jeden jednoduchý propertie, průměrné napětí přes každého vinutí musí být nula, takže pokud budete platit 12 za polovinu cyklu, alespoň-12V, musí být povolena pro ostatní. Jinými slovy, to může přenášet pouze AC napětí. Já také ne přesně pochopit, co je zaměřen na diskusi. Je to skákání kolem nějak (já jen přezkoumána v roce 2010 část). Dříve sugeested "transformátoru měniče" byla přinejmenším technicky zajímavý, i když to s největší pravděpodobností nedosáhne mysli-vyfukování výkon. Nyní je zpět do běžného špatný design s některými závažné nedostatky.

Vážení Amjad Ali, ano as, člen nadřízeného AUDIO GURU JI popisují, že 6amper diody jsou ve špatném místě. Pokud začnete svůj měnič ve stejné situaci, budou vám nejprve poškození diody nebo obě diody a FET. Ačkoli fet má zabudovanou diodu zener pro bezpečnost fet. Zenerova dioda používá jako ochrana BACK EMF OKRUH. Pokud chcete použít extra 6amper diody pro zadní emf. ano, je to lepší pro bezpečnost fet, ale správným směrem, je nutné. ANODOVÉ u zdroje a katoda na odtoku. Máte-li umístit tyto diody pro ochrana proti přepólování, než jeho špatná cesta. Ochrana proti přepólování diodou střídač téměř po použití pojistky. (Anoda s Gnd Cathose s + B) přepólování (špatné baterie pripojení) zkrátit diody a než přepálení pojistky Pokud jde o zdrojový kód, AVR Atmel atd, jsou nové věci pro mě. Jen jsem začal pic programování v jazyce Basic a shromáždění jazyk. Ale začnete program v C pro 89S2051.

Děkujeme všem za tak velkou podporu a zájem. jsem absolvoval můj prj s vaší pomocí a podporou. [Url = http://images.elektroda.net/7_1293097493.jpg]
7_1293097493_thumb.jpg
[/url]

Ale producentem tranzistory PNP na schématu nejsou zobrazeny připojeny k napájení +12 V.

Já jsem pořád přemýšlel, jak rychle můžete vypnout MOSFETy s 10k zatáhněte směrem dolů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back