89s52 programu pomocí sériového portu

F

frigo

Guest
Prosím, potřebuji AT89ISP programátor kabelu pinů, protože pdf manuál v Atmel webu nejsou kompletní. Používám ji s AT89S52. Chladící zařízení díky

Používám PonyProg adaptér a software pro AT89S mikro. www.lancos.com / prog.html Adaptér je popsáno na: AVR ISP (STK200/300) paralelní port rozhraní Vezměte prosím na vědomí, že adaptér je kompatibilní AT89S. S pozdravem, 8o

Dobrý den, potřebuji AT89 S 51, AT89 S 52 programátor, které pracují ve win XP/2000, prosím, představit mi nějaké odkazy. S pozdravem

Pojďme Zkuste tohle. Můžete použít tento schemetics jako referenční rámec pro výrobu kabelů pro 89S8252 ISP a použití se softwarem AVRISP. Já jsem už dělal to. ~ http://chaokhun.kmitl.ac.th/ kswichit / avr / avr.htm
isp1.gif

ahoj drwho78 jsem stavět PCB sch souboru at89isp, a zkouší to s @ tmel isp software ve win xp, ale to nefunguje! Existuje způsob, jak najít ISP programátor atmel at89? (Viděl jsem Ramesh odpovědět až po jejím budování: :) () S pozdravem

Postavil jsem kabel a zkoušet ji. Pracuje s 89S53, 89LS53, 89LS52, atd. Jedinou změnou jsem na schémata byla nahradí 100 Ohm rezistory s odpory 68 Ohm. Zjistil jsem, že použití 100 Ohm odporů nefunguje na všech počítačích. Také kabel funguje bez komparátor LM393. Kabel byl testován s programem Atmel pod Windows 98 a 2000. Měl bych pracovat s XP.

Ahoj Amru Váš odkaz je všeobecné, prosím, dát přímý odkaz na své hlavní místo. sbohem

: D Jsem pomocí AEC ISP přes winXP, tak ... ano ... FUNGUJE TO! Ale to je pomalejší (myslím, že winxp je dop omezení v používání přístavu, a to je důvod)

hi im trochu comfused im pomocí mikrokontroléru AT89S52 atmel pro ISP progremming a mám problém Připojovací to parall portu v mém počítači, takže to bude dobré atmel rozhraní, takže pokud je u mne, jak vysoký CONECT cpu do LPT špatně být šťastný díky amiram

Dobrý den, Zkoušel jsem to dvakrát stáhnout soft Zenner z výše uvedených AEC-místo. Dvakrát to propadlo. Pokud se někomu podaří, aby tento post píce (asi 60kB) tady by to bylo skvělé. Název souboru mám na mysli, je aec_isp.zip. Díky Robby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back